| Lamborghini_8049 a întrebat:

Buna ziua din nou!
Am un pc cu doua porturi pci si as vrea sa stiu daca pot pune placa video?
Daca nu pot exista vreau adaptor care sa il bag in pci si sa am pci-expres?
Si daca se poate preturile si de unde as putea lua asa ceva, indiferent!

4 răspunsuri:
| vigome a răspuns:

Exista placi video pentru toate tipurile de conexiuni, PCI, PCIExpres, agp 8. Uita-te pe wikipedia si te vei lamuri! Raspunsul... Da exista placi video care se pot monta in portul PCI. Bafta

| Lamborghini_8049 explică:

Daca ai putea sa imi dai ceva linkuri si preturi sau magazine?
Nu de alta dar nu ma prea pricep, si vreau sa imi cumpar ca am numa slot PCI si vreau sa cumpar o placa video foarte mare!

| vigome a răspuns:

Mai cu preturile sunt cam in pom, pentru ca nu locuiesc in Romania. Putin probabil ca placa ta de baza nu are macar slot AGP, este situata deasupra sloturilor PCI si este putin mai mica. De linkuri ce sa iti spun, poti cauta direct in internet. Personal, daca nu vrei super performanta, cu bani multi, se intelege, eu iti recomand o placa de mina a doua sunt mult mai ieftine si destul de bune. Daca vrei mai multe sfaturi da-mi mai multe detalii despre calculatorul tau si ce vrei sa faci cu el, ca asa sunt mii de modele de placi de la ieftine la f. scumpe. O zi buna!

| Lamborghini_8049 explică:

Calculatorul meu este un OPTIPLEX520 si am procesoru quad core de 3. 0 placa video integrata de 256, hdd 80gb etc dar nu am slot doar gauriile pentru slot si ni cred ca se poate pune slotu acolo