Pai depinde, daca e fata desteapta si stie ce vrea de la viata si de la tine, te porti cu ea ca si cu un bibelou, daca e din asta lalta, cu indiferenta ca altfel te ia drept agarici si pleaca la altul s-o calareasca.
Toate relatiile sunt diferite. Important e sa aiba amandoi aceleasi idei legate de cum ar trebui sa arate o relatie sanatoasa. Unii prefera sa isi petreaca 100% din timp impreuna, pe cand altii vor sa aiba si vieti separate. Unii vor sa faca cat mai multi copii, altii nu vor nici unul. Nu e nimic standard.
În mod normal orice băiat vrea să umble la veverița fetei (este ancestral, ține de perpetuarea speciei, se întâmplă instinctiv).
Acum, a defini cum trebuie să se comporte, este destul de greu, depinde de ce urmărește, căsnicie, relație temporată, mediul din care provine, de educație, de obiceiuri din familie/zonă, etc. într-un fel vrăjește un lord din înalta societate, și în cu totul alt mod un miner beat.
În orice caz, cred că a fi onest, ar fi cel mai matur lucru; din păcate, și cel mai rar.
Ai nevoie de instrucțiuni? Sau nu ai dat de un comportament adecvat? Tu nu o sa afli probabil prea curând
Ai nevoie de o pauza, eram interesat/a să văd și punctul de vedere al altor pur și simplul de plictiseala
Fiecare om este oare cum diferit și manifesta iubirea in mod lul
Este posibil sa nu aflu ce este "iubirea ", dar macar nu mă apuc sa arunc cu răutăți pe net ca și un copilaș
Îți urez multa pace și iubire in viața
))) e bine ca visezi frumos. Auzi la ea cum ar trebui sa se comporte ...cu tine nu o sa se comporte nimeni frumos, ești condamnata doar sa fi iubita de cățelușul ala tău care și ala e pe lângă tine ca îl hrănești.
Dacă nu te as cunoaște nu mi as permite. Da-te pe fete mai bine, alea te vor accepta asa cum ești
Pe ce data sunt născută?
Care este filmul meu preferat? Daca tot zici că mă cunoști
Eu nu țin cânii pe lângă mine, am auzit că aia mușcă mana care îi hrănește
Nu știu ce să zic... daca asta ti-s-a întâmplat.ție nu însemnă că alți pățesc la fel
Nu știu. Vrei sa ne combinam?
Îți recomand o funie super groasa și un copac
Mult succes!
Ce mai faci? esti bine?
Care îi faza?
Ce vrei?
Rallucka întreabă:
Anonymus101 întreabă: