| Ionela_4006 a întrebat:

Dragi mamici va rog frumos sa imi trimiteti si mie retete cu mancarik pentru ca am o fetita de 9 luni si nu mai stiu ca sa ai mai fac de papa.Carticica electronik daca aveti...Tot ce stiti si ce aveti.Multumesc frumos. Pupici pentru cei mici.

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Pai poti incerca asa:carnita de pui(pulpita este mai buna decat pieptul care este mai inecacios) fiarta, legume cum ar fi morcovul, pastarnac si doi cartofiori facute piure, apoi le amesteci cu carnita si poti pune putina smantana degresata, o alta reteta ar fi:pui la cuptor o bucatica de peste(pangasius sau somon)amestecat de altfel cu alte legume de data asta poti pune cateva feliute de dovlecel, telina si bineinteles cartofi, mai poti incerca sa faci si o reteta pe care am invatat-o aici in Suedia cu avocado si creveti(gambas):crevetii ii fierbi vreo 6-7 minute cu un catel de usturoi taiat in doua, dupa ce ai fiert acestea amesteci cu o jumatate de avocado(bine ar fi sa ai un blender, asa iti va usura munca)pe langa acestea poti pune putina smantana sau ulei de masline si inca o reteta cu carne de vita:carnea de vita o amesteci cu niste morcov ras, telina rasa, un cartof si un ou crud, compozitia este la fel ca la chiftele, toate acestea le amesteci intr-un bol si le pui apoi intr-un vas termorezistent, poti pune peste aceasta compozitie niste supa sau niste zeama de legume, aceasta compozitie va scadea si trebuie sa ai grija sa nu se usuce, bine ar fi sa pui si niste verdeata(patrunjel, busuioc).
Iar ca desert ii poti face niste banana cu para, mango cu banana, un suculet de ananas proaspat este bun, daca vrei mai multe detalii imi poti trimite un msj privat si mai vorbim. Sper sa-ti fie de folos aceste retetehappyBafta si pofta mare bebelusei!big grin

0 răspunsuri: