Eu am avut un singur telefon amoled, un Samsung a40. Da este misto ca se vad culorile vibrante si contrastul este bun si luminozitatea in lumina soareluui. Dar este oribil pentru ochi. Pe mine ma usturau ochii si imi si curgeau, ba chiar ma lua cu ameteli. Si am facut research si am aflat ca era de la amoled si multi oameni aveau aceiasi problema ca si mine. Cu ips lcd nu mai am probleme cu ochii. Tcl au scos niste telefoane " paper screen" facute sa fie cat mai putin nocive pentru ochii umani, sunt ca ecranele de pe kindel pentru cei carora le place sa citeasca mult.
Da,dar tu nu stai toată ziua, noaptea pe tel, mai mergi la lucru mai faci și altceva! Și eu mai ieșeam des dar anxietatea generalizata mi-a distrus viata socială și agorafobia.
Păcat că a apărut acest telefon când deja am probleme poate își achiziționează alții care încă au o șansă să se salveze.
Sau cine știe poate nu e de la tel astigmatismul dar eu zic asta ar fi cauza principala. E umilitor pentru un om cu anxietate așa de horror sa poarte ochelari așa brusc sa fie văzut cu ochelari de toate lumea. Bag piciorul că îmi merit soarta!
Toata ziua nu pot sa stau ca ma duc la job. Dar noaptea din pacate cam stau mult pe telefon. Cu amoledul ala ma nenoroceam. Acum am ips lcd si nu ma mai ustura ochii asa de rau. Dar este clar ca nici un ecran nu este sanatos pentru ochi.
Toate ecranele te nenorocesc,mai ales daca îl ții de aproape. Telefonul mai rău afectează că scrisul e mai mic, ecranul e mai mic și cu timpul îți forțezi ochii.
Stai pe laptop mai bine sau tableta sa nu ajungi că și mine sa îți blestemi zilele!
Acum sunt ochelari tinerești care arata cool dar tot e greu pentru cineva cu anxietate, atacuri de panica sa poarte așa ceva deodată e penibil! Și așa anxietatea mi-a stricat imaginea în zona, și nu doar in zona! Oricum merit tot ce mi se întâmplă am fost un un foarte rău, asta sigur e karma pentru unele chestii ce le-am făcut
DaciaRomania întreabă: