@UnCorazonLocoooo
Nu mi se pare deloc corect,ar trebui chiar sa iei masuri,pentru ca tu concurezi,ca sa zic asa,cu ei, adica va bateti pe locurile pentru liceu, si nu e deloc cinstit.In legatura cu prima intrebare, acele 10-20 de sutimi,le poti lua,dar depinde de corector, daca iti da sau nu, pentru ca eu am gresit ca idioata la problema 2 de la subiectul 3, si automat o am pe toata scazuta,dar in rest am facut tot perfect, acum ghinion, s-ar putea sa-ti ofere punctaj pentru ca ai facut acele exercitii grele de departajare(punctul 2 de la subiectul 2, care l-au facut foarte putini copii,cel putin la mine la scoala), si CHIAR si ala cu pretul unui obiect, care dadea 2000 lei,si ala sa stii ca nu a fost usor(cica).La astea doua se vede bine logica,poate iti va acorda punctaj, acum Dumnezeu cu mila, in legatura cu corectorii.In orice caz succes!
Pe mine nu nota in sine m-ar deranja foarte tare (desi si aia, avand in vedere ca as fi gresit din prostie), ci gestul cu ciorna. Intr-adevar, e urat ca le-a dictat. Dar banuiesc ca tu ai protestat, nu te-a ascultat? Cred ca ar trebui sa spui ciuva, poate nu o sa fi crezuta, dar macar incerci. Ar trebui sa fii luata in serios... Adica si in scoala mea s-a mai copiat, dar nu asa pe fata, in ultimul hal. Imi pare rau, serios. Si mi-ar parea si mai rau daca nu s-ar rezolva (am si eu obsesia asta cu copiatul xD si sunt cam zgarcita ^^ ).
Poate te va ajuta directorul cumva. Dar tot ma mira faptul ca nu s-a oprit cand ai protestat. Daca ai protestat (ceea ce mi s-ar parea normal).
Cat despre acele 50 de sutimi, avand in vedere ca sunt de la partea a 3a, nu ca exista sansa, ci chiar ar trebui sa primesti 30-40 din ele. Ca doar nu degeaba scrie acolo "pe foaia de examen se trec rezolvarile" sau ma rog, cum o scrie.
Succes.
Da, știu că sunt cam ciudată. Dar am niște principii.
Acum, vă rog, am nevoie de răspunsuri clare.
MadaAwwr întreabă: