| Mindfulness a întrebat:

Buna ziua
E prima data când port ochelari de vedere și simt o ușoară amețeală,când merg și mă uit în jos simt o stare ciudata că și cum aș calca in gol sau de plutire nu știu cum să descriu fiindcă de la anxietate e greu de făcut o diferență! Dar,simt că merg greșit pe strada cu ei,ca un orb,că nu merg corect,liniar! Nu știu dacă chiar așa se întâmplă fiindcă eu am o anxietate destul de severa! Dar mi rușine să îi port in public,nici nu știu ce mers am cu ei,simt că mă fac de rahat!
Daca ii port doar in casa când stau pe telefon,televizor îmi pot strica vederea? Și când ies sa nu ii mai port? Medicul mi-a zis că trebuie mereu purtați,și o amica mi-a zis că dacă o să port așa ochelarii când ies cu ei afara o sa vad greu de la distanță!
Vad ce e teribil de greu sa porti așa brusc ochelari de vedere având anxietate generalizata,agorafobie! Cu încrederea nu stau deloc ok!
Mi frica parca sa mai port ochelari,îmi dau impresia că merg greșit pe strada și că unii rad,că merg incorect! Nu am pe cineva cu care sa umblu sa îmi spună o părere obiectivă! E tare nasol!
Ce sa fac? Daca chiar merg greșit,aiurea de la ochelari și mă fac de râs? Fara ei oricum vad destul de bine, dar i-am luat că stau mult pe smartphone.