| livia_6314 a întrebat:

Buna ziua fata mea vine acasa miercurea dupa ora de desen spund mereu ca profesoara era sa ii puna un 2 deoarece a zis ca desenul ei e facut de mine(mama ei)Dar nu e asa. I-a spus ca nu mai are voie sa faca desene acasa si doar la scoala. Dar profesoara ei intarzie si ea are numai un sfert de ora si 2 miercuri sa faca acel desen. E foarte dura.Cum ar putea sa castige incredereea ei? Multumesc astept raspuns. Daca nu intelegeti ceva puneti intrebari si eu o sa va raspund.

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa vorbeasca fata cu diriginta sa ii explice situatia, poate impreuna gasesc o rezolvare.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Trebuie sa inceapa desenul in clasa si eventual sa-l arate profesoarei... iar daca aceasta ii spune ca trebuie terminat in clasa, sa-l continue in ora urmatoare... Un desen nu se face din doua linii si cateva umbre...Mai este vorba si de inspiratie sau poate le da un subiect anume... Daca insista cu aceasta discutie, stai de vorba personal cu ea si explica-i ca fiica ta sufera din cauza aceasta... Daca nu pricepe si continua cu atitudinea aceasta, poarta o discutie si cu directorul scolii... Poate aceasta profesoara este neincrezatoare ca un elev poate desena mai frumos ca ea...este chiar invidioasa pe talentul ei...nu poate accepta acest fapt! Rezolva aceasta situatie cat mai repede...fiica ta sufera din pricina asta si o poate afecta! Daca deseneaza asa de frumos, incurajeaz-o...inscri-o la cursuri speciale... e pacat sa-si iroseasca talentul si sa suporte frustrarile profesoarei!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Trebuie sa vorbesti tu cu scarba aia de profesoara si sa-i explici situatia. Aici nu merge cu castigatul increderii, e prea comunista.

| juniper a răspuns:

Vorbesti cu profesoara ei si ii spui sa nu mai intarzie sau si mai bine... cu directoarea, daca intarzie normal ca nu mai are timp sa faca desenul si daca il face frumos, ce? Nu are voie sa aiba talent? Sau profesoara aia crede ca toti deseneaza ca la gradinita? Depui o plangere la directoare, o reclami.

| Gabry a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa vorbeasca cu diriginta ei. Apoi ea va vorbi cu profesoara de desen faptul ca nu dumneavoastra ii faceti desenele ci ea are talent si le poate face.
Ma gandesc ca ii poate fi jena fetei sa vorbeasca asa ca ati putea dumneavoastra sa sunati diriginta, nu trebuie sa faceti un drum pana la scoala!

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca fata dvs ar trebui sa-si inceapa desenul in clasa de fata cu profesoara si cat de cat sa ai arate ca de fapt ea este cea care deseneaza nu mama. Daca nu crede mergeti si vb dvs cu profesoara de desen sa ai spuneti cum sta treaba, poate ea inca nu a descoperit ca fata este destul de talentata la acest capitol.

| Kidu a răspuns:

Cum a zis si @SoftCristi, mai bine-i face in ciuda si sa nu aiba motive sa-i puna 2; sa-si inceapa desenul in clasa, se mai uita pe internet la idei de desene, na'.nu toti suntem inventivihappy si nu mi se pare asa de grav daca dumnevoasta a-ti fi ajutat-o, e normal zic euthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poate sa deseneze in clasa inainte sa vina profesoara si sa-i roage pe colegi sa ii spuna profesoarei ca a facut desenul in clasa.