| Cristi9997 a întrebat:

Buna ziua.
Fetelor care a fost cea mai dubiosa experienta care a-ti avut-o voi cu barbatii? Vãzusem un video pe tik tok cu o fata care filma un om al strãzii cum isi freca cucu pe langa ele si le urmarea... pana a observat ca este filmat si a plecat.
Dupa se plangeau acelea fete in comentarii ca politia nu face nimic, nici persoanele de pe langa ele nu fac nimic si au primit amenda in trecut pe motiv ca suna degeaba la politie.
Cum ar trebui sa reactioneze politia in asemenea caz? Ar trebui exilat acel personaj de societate in secunda doi? doar pentru ca o indrãznit sa si arate zonele genitate?(de fapt nici nu si le-a aratat) si o frecat-o pe sub pantaloni.

Ah da si o ultimã intrebare,
De ce eu nu am voie sa umblu fãra tricou /fara chiloti eventual sa mi se vada cucu si boasele in spatii publice dar voi aveti voie vi se vadã sfârcurile sau mândruta / bucile prin yegãri. Si de ce va simtiti jignite si daca unu va filmeaza zonele astea din moment ce si voi faceti la fel?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ești un bărbat ignorant fata de femei. Ele percep altfel agresiunile sexuale. Tu ignori acest aspect ce altceva sa îți mai explic. Du te pe strada și frecați o in pantaloni in fata a 10 femei și vezi cat se vor simți speriate

26 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ar trebui sa faca politia? Sa il aresteze pentru agresiune sexuala care este si ea incriminata de codul penal.

Cat despre tine, nu iti interzice nimeni sa mergi fara tricou ca barbat, de altfe nu iti interzice nimeni sa meargi fara chiloti atat timp cat nu iti expui direct organele genitale.

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Pai ce agresiune sexuala a facut x? Agresiune sexuala e cand se ducea la ele si vroia sa le violeze, punea mana pe ele.
Dar daca nu s-a dezbracat, si doar si-a frecat prin pantaloni cucu, nu e nici o problema, de aia politia le-a dat fetelor amenda.

Ce ma int pe mine ca unu se uita la mine si si-o freaca prin pantaloni, sau ca una face asta, nu am treaba atat timp cat nu se ia de mine.

| suntserios a răspuns (pentru Mosotti):

Răspuns dat de un bărbat ignorant și misogin.

Nu am zis eu ceva contra femeilor, unde am zis? Da sa vad. Nu am fost misogin niciodata de cand sunt eu aici adica de 4 ani. Nu am favorizat nici barbatii nici femeile, nici macar la inselat.

Si ignorant de ce.
Argumenteaza, ca esti baiat destept, nu esti un tractorist. Ca poate nu realizez eu ceva, nu stiu.

"Dar daca nu s-a dezbracat, si doar si-a frecat prin pantaloni cucu, nu e nici o problema, "

Daca tu consideri asta nicio problema cum te numesti daca nu ignorant? Adica chiar era nevoie de o explicatie in plus?

Normal ca-s ignorant fata de ce face, ce treaba am eu ca se freaca ala sau aia? Daca nu ma atinge si nu-mi face nimic? Si nu se dezbraca.
Ba din contra, ar trebui sa-ti placa ca te place unul, altul, una, alta. Ca doar nu se freaca ca nu te place.
E semn ca mai arati si tu cumva.

Explica tu care e problema, sa vedem, normal ca are nevoie de o argumentare de ce e o problema. E ca si cum m-ar deranja ca trece autobuzu pe langa mine si pufaie.
Daca nu ma calca si nu ma deranjeaza cumva, mi se rupe chiar daca trece pe unde nu trebuie.

Tare mi-e ca nu ai argumente, e doar o conceptie impamantenita ca vaai ce nasol e.
Ca sa ai argumente trebuie sa explici ce rau face persoanei in cauza, sa te vad.

Concret:
Eu merg pe trotuar, unu sau una sta pe trotuar in dos si se freaca prin pantaloni uitandu-se la mine, nu ma atinge, nu-si arate organul, nu imi zice nimic.
Ce rau imi face?

Nu cred ca are sens sa iti explic.
Esti barbat si probabil nu ai sa vrei sa intelegi niciodata ce simte o femeie cand este agresata astfel. Drept dovada ca tu compari un obsedat sexual cu un autobuza care pufaie. Ce sa iti mai explic in situatia asta?

Pai daca ai ce explica, ai explica.
Cum este agresata? Ce ii face? O spanzura, ii da in cap?

Uite:

"Agresiunea sexuală este un act în care o persoană atinge în mod intenționat sexual o altă persoană fără consimțământul acelei persoane, sau constrânge sau fizic forțează o persoană să se angajeze într-un act sexual împotriva voinței lor."
Deci aia nu este agresiune sexuala.

Din contra, tu nu stii ce mandre sunt cu cat sunt mai admirate de mai multi. Daca o plac 10 si nu 9, sunt mai fericite chiar daca unele fac pe nebunele "aaah, ma enerveaza asta cum se uita la mine, cum...".
El au continuu nevoie de validare chiar de la cat mai multi.
Zice "aahhh alt prost care ma place, frumoasa mai sunt wow".

Lasa ca daca nu arati ok nu si-o freaca nimeni la tine, de la aurolaci la profi universitari! Tinand cont si de profi ce fac unii cu studentele, unii le preseaza, aia agresiune.

Totusi tu fiind baiat destept, as astepta o argumentare, fara a te ascunde cu "aaa nu are sens sa-ti zic".
Zi, sa vedem.
Sau spune sincer ca nu stii de ce, dar doar asa gandesti, ca nu e problema, inteleg ca e ceva dobandit la nivel inconstient din societate si e okey, nu tine de inteligenta.
La cum discuti, esti ultimu care n-ar avea inteligenta, nu conteaza ca ne-am contrat pe poltica, ai ce spune, ca si GabiDumitrescu de fapt.

Eu am argumentat de ce n-ar fi problema, este randul tau daca vrei.

Am dat definitia agresiunii sexuale, asta nu e agresiune sexuala, ai citit definitia. Deci? Percep altfel ce?

De ce sa fie speriate?! Aaaa, se sperie de aia pe care nu-i plac, ca pe aia care-i plac, chiar le face placere sa vada, iti zic eu.
Dar asta am uitat sa zic.

Te duci mâine în prima statie de autobuz și ți o freci in fata femeile de acolo? Prin pantaloni. Te duci?

| Cristi9997 explică (pentru suntserios):

In 2023 care mortii ei mai simte frica. O fetita de 4 ani? Seriosule.

Esti chiar mai retardat decat boschetaru ala. Sunt copii care injura si fac misto de labarii care si-o freaca pe langa colturi.

| suntserios a răspuns (pentru Cristi9997):

Pe langa ignorant că celălalt tu pari și foarte needucat.

Pai daca ma duc eu, ele nu vor observa, deci la o adica m-as duce daca s-ar pune un pariu daca ma vede sau nu, dar daca se vede nu m-as duce, ca stiu cum ar reactiona.

Am facut asta in tramvai in 1997 cand veneam de la cimitir, eram pe randul din dreapta si ea pe randul din stanta cu un loc mai in fata decat mine, deci pozitie perfecta, insa nu se vedea deloc! Asa fin faceam avand o geaca peste mine cu mana dreapta, nu se vedea nici cum se misca mana ca se misca f putin, dar si vibratiile tramvaiului mascau si daca fin s-ar fi vazut. O frecam asa fin pe deasupra pantalonilor roata cu doua degete, nicidecum clasic (nici nu imi place asa).
Tramvaiu era aproape gol, mama cu matusa erau mai in fata, eu am zis "eu stau mai in spate".

Asa se face daca tot vrei, altfel nu. Deci... unii nici aia nu stiu sa faca, vai de mama lor. Mama avea aia niste cracane doaaaamne...ma incinsesem din statie inainte sa urcam.
Prin 98 cand ma duceam la psiholog am zis, s-a zis ca "e fantezia ta, aia e, daca nu s-a vazut, nu e problema daca nu faci agresiune".

Aaa, ca poate se sperie daca vede, ca poate ala sa mearga mai departe si sa le agreseze este corect, dar trebuia sa zici, ca asta poate fi o varianta, si atunci este de inteles, altfel nu se explica.
Totusi trebuie sa existe un motiv, ca nimic nu se intampla asa "ca asa e".
Macar sa inteleg care e acela, ca daca inteleg poate nu ma mai mir.

Sau daca nici tu nu stii, macar daca vrei incearca sa dai variante, ca ai capacitatea asta.
Pana la urma e o chestie psihologica pe care as dori sa o inteleg.
Eu am dat varianta cu frica de a trece ala la agresiune, deci am dat una.

Tu..la nivelul tau, a nu expica de ce, nu prea se cade sincer, sau macar sa dai ce ai crede ca este de se sperie.
Si sa-ti mai dau inca ceva care ar trebui sa te puna pe ganduri, daca una si-o freaca prin pantaloni de ce unu nu se sperie (de fapt asta e atitudinea corecta)? Acuma nu stiu o alta femeie cum reactioneaza daca vede pe una ca face asa in tramvai sa zicem.
Fapta e aceiasi de fapt.

Cand m-am dus la un popa (cand credeam ca dzeu face si drege), era unu care deschidea cartea.
I-am zis, si a zis ca facea si el la fel dar in tren.
Am murit de ras, eu i-am zis ca sa dea o parere sa zica de chestia din 1997.
Dar era la nivel superior, in compartiment ai 90 % sanse sa se vada cand esti fata in fata cu una, eu nu eram la nivelul lui.

Deci din ce scrii aici ai niste probleme psihice dacă te masturbezi in tramvai cu toată familia... Ce să mai discutăm, ce sa mai înțelegi tu din agresiune sexuală când tu pari a fi deja agresor.

Lasa ca familia era in fata, nu au stiut, s-au dus in fata pentru ca la coborare, cand coboram trebuia sa o luam in directia de mers a tramvaiului, si sa nu mergem in spate ca sa coboram, si sa mergem din spate catre in colo.

Deci ele s-au dus acolo, eu in spate.
Pai lasa ca tineretea are si ea pe ale ei, cate tampenii nu se faceau, unii se suiau in marfar si mergeau nu stiu unde, altii s-au urcat pe tren si s-au nenorocit, ca s-au electrocutat si le-au taiat mainile (asta da prostie).

Nu era agresiune caci aia nu stia ce se intampla, ma excitta si asta, faptul ca nu stia.
Era o pura fantezie, atat timp cat nu deranjezi si nu se stie, e okey.
Am avut putina minte sa fac sa nu se afle, n-am facut asa aiurea.

Lasa ca fata de altii, aia de se bat, aia care si altele, aia au mari probleme.
Am vazut pe una vaaai, batuta pe spate de m-am ingrozit, era masochista.

Si nemtoaicele mai fac din astea unele, la piscina in Germania la bazine erau din alea in bazin care dedeau jet de apa pentru masaj cumva, dar teava era mai jos in apa.
Se duceau acolo si se puneau in dreptul jetului cu fata la jet si jetul ala le excita si aia era (ca e vibratie la clitoris prin slipi). Bine, era asa mai discret dar se vedea, nu zicea nimeni nimic. Ca faceau sa stea cu vulva la jet, se mai ridicau pe varfuri, sau se lasau mai jos sa fie jetul unde trebuia.
Iti dai seama ca destui se prindeau.

Bine, nu se uitau la cineva, stateau cu privirea in fata doar, dar se vedea ca asta fac, ca majoritatea oamenilor care vroiau doar masaj se duceau acolo si nu faceau ca jetul sa fie exact pe organ.
Barbati n-am vazut ca faceau asta insa. Am vrut sa ma bag si eu dar era jetul cam slab pentru mine si n-a mers.

Cand am venit acasa i-am zis tatalui vitreg de alea, zice "si? Nu e nici o problema".

Deci nu e, noi romanii mai exact partea ortodocsa tarile estice suntem putin mai incuiati pe ramura asta. Normal ca nu e bine sa te dai in spectacol, aici si eu sunt de acord. Dar daca cineva observa desi tu iei masuri sa nu te vada, aia e.
Cel mai bine ignori daca nu se da in spectacol si nu se ia de tine. Nu ai treaba.

Majoritatea avem fantezii dar multi nu recunosc, aici e diferenta. Fac pe sfintii. Unii au unele de ramai tablou, ca le fac cu persoana care doreste si ea, e alta, dar ce au in cap te ia ameteala, nu alta.

Ești un bărbat ignorant fata de femei. Ele percep altfel agresiunile sexuale. Tu ignori acest aspect ce altceva sa îți mai explic. Du te pe strada și frecați o in pantaloni in fata a 10 femei și vezi cat se vor simți speriate

| sierra1 a răspuns:

~ Cristi9997: ce eu nu am voie sa umblu fãra tricou /fara chiloti eventual sa mi se vada cucu si boasele ~

nu te oprește nimeni Cristi mamă să-ți expui anexele - dacă asta e zbaterea ta - dar tot prin "yegãri"

| Mosotti a răspuns:

Si daca isi freca ala cucu ce? Normal ca a chemat politia degeaba.
Treceau mai departe si gata, atat timp cat nu se lua de ele.
Daca nu si-a aratat cucu, nu e nici o problema, sunt si fete care si-o freca in autobuz asa discret prin pantaloni, cine stie ce fantezii au. Mi se pare ca si pe Youtube am vazut ceva femei care si-o freaca in tren parca.
Si baieti la fel.
Dar bine, sa o faci discret sa nu se vada.

Bine, nu au vazut altii, dar si daca vedeau n-ar trebui sa fie problema.
Politia se cheama la atacuri, cand isi arata organele, hartuiri, nu aiurea.

Nici femeile nu au voie sa arate vulva si sanii goi.
E la fel legea.
Si daca poarta egari, se vad formele, nu altceva.
Daca la tine se vede asa ca iese in evidenta penisul la pantaloni mulati, nu e problema, sa nu se vada prin pantaloni penisul gol.

| Mosotti a răspuns:

Pai la asta ma refer si eu, la ce te referi tu:

"ar trebui sa aplaude daca unu se freaca pe langa ea".

suntserios este un om destept si ascutit la minte, il tot intreb sa dea o explicatie sau macar o parere de ce e asa si reactioneaza agresiv, si nu o da, ma cam mira asta. Tot zice "ca se sperie", pai de ce?! Aici e aici.
Mai ales ca i-am dat o intrebare tot pentru destepti:

"De ce cand una se freaca langa un adonis nu se supara ala, dar cand unu se freaca, ea se supara?!".

Ca din moment ce se imbraca asa, vorba ta provocator, atinge natura umana si unii baieti se excita si au fantezii sa se masturbeze uitandu-se la ele. Atat timp cat nu isi arata organul si nu agreseaza, n-ar trebui sa fie o problema.

Pai dar ar trebui sa ii ignore pe boschetari! De ce sa ii extermine (ca daca da de unu, scoate ala lama si apoi ea va afla ca viata e mai grea cand arati a monstru, deci si daca permite legea, sa nu faca)?
Asa face un om destept, ignora, daca celalalt nu comite o agresiune (ca aia nu e agresiune, definitia agresiunii spune clar ce este agresiune).

Uite, la spitalul de nebuni unde am fost in vara, eram pe holul principal (cum intri de afara), hol patrat unde erau patru fotolii.
Eu stateam pe fotoliu, si era unu in diagonala pe cel din fata si ma filma! M-am prins, ca i s-a aprins becu (hahaha) si l-a stins repede apoi, vedeam eu ca de la un timp ma filmeaza (nu stiu de ce am avut priza la baieti), dar l-am ignorat.
Asa se face. Si nu e ca era nebun, ca nu doar acolo s-a intamplat.

Ma durea pe mine in dos ca-si dadea el drumu cand se uita, sau ca se ducea in rezerva si si-o freca la mine.
Daca nu ma agresa, nu conta.

| Cristi9997 explică (pentru Mosotti):

"ca daca da de unu, scoate ala lama si apoi ea va afla ca viata e mai grea cand arati a monstru"
N-are ce sa scoata ca isi i-a imediat pumni de la prietenul ei /taicasau/ oameni care trec sau chiar politia.
Si tu daca ti-ar permite lumea in care traiesti sa ai un astfel de comportament fara a exista repercursiuni poate nu l-ai ignora pe acel om. Imagineaza-ti ca pe tine te apara degetul mijlociu daca te iei de un smart 2 si vine pe tine. Cati barbati nu mor din cauza unei femei anual?

| Mosotti a răspuns (pentru Cristi9997):

Cine are la cap nu mai are pasare de politie si nimic, crede-ma, astia is cei mai pericol, care nici nu raspund penal.
Pana vine prietenu, tacsu...aia e deja terminata pe viata.
Aluia i se rupe si de pumni, ca astialalti se tem de lege, au de pierdut, ala nu.

E pericol, cel mai bine sa fi destept sa nu te iei de ei, ca nici nu ai de ce daca nu te agreseaza, mare **** ca se freaca, sa se frece, ce treaba as avea eu ca fata?

Pai iti dau un ex, unu de la spital a dat cu caramida in cap unuia, nu acolo, cand a dat. Capu spart, vai de ala, spital, etc.
L-au internat la nebuni la inchisi 2 sapt, si apoi la liber, ii zice doctorul "promiti ca nu mai faci?", zice el "da".

Da cu lama si in prietenu si tacsu de nu se vad...doamne fereste.
Si si-o merita, aia s-au luat de el degeaba de fapt.
Nu te pui cu nebunii, asta e o regula de aur, si cei destepti o aplica.
Mai ales ca astia ar zice ca doar din aia fac din astea, cand real nu e asa, e o fantezie si atat, nu ma refer la aurolaci neaparat.

Daca esti in legitima aparare, mai bine fugi.
Si oricum si daca-l omori, prietenu o va parasi in 2 secunde ca arata ca dracii, nici nu s-ar mai baga sa dea pumni.
Tacsu plange, dar ea tot nenorocita a ramas.
La nemti nu se ia nimeni de tine daca nu faci exhibitionism.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu are voie nimeni să meargă gol pe stradă.Sau în chiloți. În rest poți oricum.Nici să aibă un comportament obscen, violent etc.
E retard și scârbos și te poți alege și cu amendă pentru asta.Astea sunt comportamente de obsedați, psihopați.

| Mosotti a răspuns (pentru J0B0MAT):

Uitatul la cineva si masturbarea nu e o problema atat timp cat nu te iei de omul ala, nu il atingi, nu esti dezbracat, e o fantezie si atat.
Adica nu sa ti-o scoti si sa ti-o freci, daca o faci asa mai discret prin pantaloni si eu vad asta sa zicem.
Ca daca nu o scoti nu are de ce sa fie scarbos ca nu vezi scula.

Fantezia nu e problema.
Psihopat e ala care nu are emotii, ala are, simte atractie, simte ceva.

| VoidEternal a răspuns:

Ghici ce? Și tu, ca și ele, ai voie sa porți haine prin care sa ți se vadă sfârcurile și bucile.

De fapt e de-a dreptul idiotic sa te plângi ca bărbat pentru lucrurile astea, având în vedere că este mult mai acceptabil din punct de vedere social sa vezi un bărbat la bustul gol in public decât o femeie. Deci nu știu de unde îți vin frustrările astea, dar nu au nicio justificare.

Și dacă un cretin ți-ar filma tie ouale te-ai simți la fel de prost cum se simte orice fata când e filmata. Asta daca ai avea toate țiglele pe casa.

| Miruna333 a răspuns:

Ti se pare normal sa iasa fiecare om pe strada si sa si-o frece in public? Sau sa isi arate organele genitale, fie doar prin haine? Daca ar veni la tine, baiete' tot un baietas sa vina sa si-o frece prin haine langa tine si sa te si urmareasca, te-ai cam enerva putin, nu cred ca i-ai admira,, curajul'' de a face asta. Sau sa pateasca un copil asta. Asa ar fi normal?
Cine nu te lasa sa umbli fara tricou sau fara chiloti? E interzisa nuditatea in public, nu daca ti se vad putin bilutele. De ce nu faci si tu la fel, sa suni la politie cand o vezi pe una cu sfarcurile tari sau cu bucile prin colanti, sau esti prea absorbit de ea si salivezi?
Una e sa filmezi pe cineva ca sa il denunti la politie si una e sa filmezi pe cineva ca sa ai material de laba cand ajungi acasa.
Sincer, esti o cauza pierduta cu aceasta mentalitate.
Hartuirea sexuala la tine e normala. Sper sa te vindeci, cu toate ca, cred ca este prea tarziu

| Miruna333 a răspuns:

As fi vrut sa iti raspund la comentariu pana la,, La cum isi imbracã unii odraslele nici nu ma mir cum unii se mai labesc pe langa scoli''
Se vede ce mentalitate ai. Esti de partea: Ah, a fost violata ca si-a cerut-o. Trist. Nu te inmulti, e mai bine pentru societate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din fericire, nu am avut experiențe nefaste cu indivizi dubioși, dar din nefericire au avut altele. Vezi clipurile lui Ciprian Lospa "Cel mai mare psihopat român".