Eu nu am, dar si daca aveam, cand ajut, vreau sa verific daca chiar e asa cum zice omul.
Am ajutat o doamna pensionara cu 300 de lei mai acum 2 ani, dar ii stiam veniturile si chiar era intr-o situatie proasta cu datorii la telefonie, cu dovezi.
Daca aveam, te-as fi ajutat insa dupa verificari.
Nu de alta dar mai stiu pe unii care aveau, dar vroiau asa in plus de la altii.
Slabe sanse!
aici in mare parte sunt copii si adolescenti care depind de banii parintior.Iar alocatia nu ar ajunge,
Pai da, ca statul nu le da o alocatie mai ca lumea sa aiba si ei banii lor copiii, nu sa stea la mana parintilor.
Si as face lege, ca copilul sa primeasca banii, nu parintii.
Pai nu asta voiam sa se inteleaga din com. meu.
Copiii ar tentati sa dea banii pe prostii
Pai ce sunt alea prostii? Daca copilul vrea cutare chestie si ii aduce lui placere si se simte bine, nu e prostie, bine in afara de bautura, tigari si droguri, asta clar.
Și eu sunt la fel de sărăcuța
Să-mi mă ajute și pe mine cineva ...cu un telefon nou
Bro... nu-i lumea atât de proasta încât să îți de-a banii degeaba așa
Cum de ai ajuns in situația asta?
Banii poți lua de rude și cunoștințe, îți poți vinde telefonul /laptop sau ce mai ai prin casa
Daca ai job poți aplica la o bancă
Mda... crezi ca nu am incercat?
De pe ce scrii acum?
Cum de mai ai net?
Te-aș ajuta eu.
Dacă aș avea de unde. Eu aș ajuta pe toată lumea dacă aș avea de unde.
Dar abia am să mă ajut pe mine.
Fac și eu apel dacă tot suntem aici, cine poate, orice sumă e binevenită și la mine. Să fie primită!
Emigreaza, romanii sunt martalogi dupa cum vezi, nici rudele nu se mai ajuta intre ele, sau daca se ajuta, manaca tot felul de rahati dupa aceea. E o tara in care oamenii au sufletul ars de la lovele.
Greșești.
E o țară cu prea mulți țepari și escroci.
Ai tu un aparat cu care să-i deosebești pe ăștia de cei amărâți și în nevoie?
Pentru că atunci ai vedea cât de săritori și milostivi pot fi românii.
Denisd533 întreabă: