Da, dar după ce te lasă gagică-tu ce vei face cu ai tăi dacă nu te mai primesc? Am văzut un caz unde una ce s-a mutat l-a iubitul ei a fost părăsită și a rămas pe străzi căci părinții ei nu au mai primit-o acasă.
Cand deja esti majora da poti doar ca nu stiu de ce te-ai grabi asa tare.
Gasesteti de munca, strangeti bani, asteptati sa vedeti cum va intelegeti cum decurge relatia si apoi mutate. Daca a tai nu vor fi de acord iar tu vei pleca fara voia lor si nu iti va merge relatia unde te vei duce?
Da da de bine de rau ai un acoperis deasupra capula si o stabilitate o siguranta.
Daca tu te muti cu iubitul si nu te intelegi cu el sau nu poti convietui unde te vei duce mai ales ca ti-s parinti adoptivi? Gandeste-te ca aveti 18 ani nu e ca si cum ati ramane de cum o viata impreuna curand o sa va plictisiti si ce ati facut? I-ati ceva de munca strangeti bani treptat si du-te intr-o chirie, fi stabila tu pe tine si pe munca ta si apoi poti sa aduci pe cine vrei la tine ca si daca pleaca tu nu ramai pe drumuri ca ai bani, munca si casa
Daca te lasa ai tai, poti si acum
Verisorul meu are 20 de ani, si sta cu o fata de 17 ani doar ei 2 in casa, asta fiind cu acordul parintilor fetei