Https://sunat.ro/prefix-telefon/prefix-0372
Aparent Vodafone.
https://ro.unknownphone.com/numar-de-telefon/0372406900
O data ce te-a sunat el, de ce te-ai speriat? Puteai sta si sa asculti ce are de spus. Nu poti fi facturat suplimentar doar pentru ca esti sunat. In plus, te-a sunat un numar de Romania, un motiv in plus sa nu intri in sperieti.
Am auzit ca nu e chiar asa, cica si daca esti sunat, poti sa tii-o iei, cica se pot primi apeluri de pe nr din tari din alea africane, si apoi sa fi taxat, am primit si eu odata un apel de la 0670...si era din tara Tonga! Era gata gata sa raspund gandind ca e 0760... , m-am prins in ultimul moment.
Bine ca n-am raspuns. Cica te-ar tine la telefon cu nu stiu ce, si te taxeaza.
Si asta am primit apel la scurt timp dupa ce am trecut de pe cartela pe abonament oa Telekom, cum dracu a ajuns nr la aia, nu pricep.
Si acum 20 ani de ex cand erai sunat, si tu plateai, nu doar ala care suna, deci e cu dus si intors.
Daca e nr de Romania e bine, dar daca nu e, sa nu raspundem.
Eu stiu ca ei doar te suna scurt, ca tu sa suni inapoi si sa platesti taxa de roaming. Asta sau te suna pana raspunzi, ei nu vorbesc nimic in scopul de te face sa-l suni inapoi considerand ca e problema cu conexiunea, moment in care esti din nou, taxat. Nu mi se pare logic sa platesc pentru ca ma suna altul - ar aparea o noua industrie de minare de pe PC-uri prin boti care apeleaza numere random 24/7.
"Atunci când eşti apelat de cineva din străinătate, nu eşti taxat cu nimic, indiferent de ţara din care provin apelurile."
- Vodafone Mobile
Intereseaza-te cum era la inceput dupa 1997 cand a aparut telefonia mobila, ca plateai si tu care erai sunat.
Dar acum cred ca ai dreptate, ala o fi sunat si a oprit, iar eu trebuia sa sun iar mi se pare, si abia apoi m-ar fi taxat, nu-mi mai aduceam bine aminte.
IsoldeRose întreabă:
BitchInRedDress întreabă: