| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua!

Mai are rost să le scriu la fete pe snapchat și pe Instagram? Că doar fete de 13 ani, 14 ani și 15 ani găsesc, eu având în vedere că am 19 ani, nu găsesc fete de de la 18 ani în sus, doar de astea mici minore.

Mai are rost, voi ce ziceți?

Dar fetele sunt amabile și vorbesc frumos cu mine, iar unele mai reacționează urât că sunt proaste.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La 19 ani are rost să cauți o fată în carne și oase în jurul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Marosanule, uite, relatiile nu se fac prin intermediu virtual, ci prin viata reala, trebuie sa va intalniti fata in fata si sa faceti cunostinta, altfel ea nu te va cunoaste bine prin mediu online nici tu pe ea. Stiu ca astea +13 +18 au ceva cu capu (unele) caci raspund urat si se atarna urat fata de tine si de altii dar asta nu e deloc frumos, tu trebuie sa iti gasesti jumatatea prin oras cand iesi la plimbare caci nu stii ca vine una frumoasa si iti zice "salut" cu o voce pitigaiata si miloasa, vad si eu zi dwe zi cupluri prin oras sau oameni cate se uita unul la altul si fac cunostinta. Daca continua scroafele alea de pe snapchat sa te mai enerveze, ignorale si nu le atrage atentia, cine zice acela e el, stim cu totii asta. Sau daca esti la unervisitate sau la facultate, se mai gasesc si acolo fetite care sa va accepte, astea mari de la facultate se atarna foarte frumos cu mine, deoarece proastele nu trec la facultate dar se duc sa lucreze de servitoare sau altceva, la facultate sunt numai astea inteligente si istete nu lesbiene care injura baietii, la facultate numai oamenii clari si curati la suflet intra nu handicape din-astea de pe snapchat.
Eh, sper si eu ca te-am ajutat cu cate ceva si sper ca ai inteles ceva din ce am vrut sa iti spun.
Iti doresc tot binele din lume si sa faci fata oricarei provocari dificile din viata de zi cu zi.
Toate cele bune happy

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu mai are rost