| Rj a întrebat:

mi-a expirat abonamentul cu Orange si le-am cerut domnilor sa ma treaca pe cartela si sa ma lase sa-mi pastrez numarul(dar bineinteles asta nu se putea). Am vrut sa trec pe cartela pentru ca eu care sunt client de aprox 8 ani de zile am oferte mai proaste ca unu care merge maine si da 5 euro pe o cartela. Eu am 2 intrebari : 1. pot face ceva sa-mi pastrez numarul? si a doua : ce trebuie sa fac sa intru in orange young? de unde fac rost de alt numar?(stiu ca suna prostesc intrebarea) Ma refer la faptul ca merg la orice magazin si imi iau cartela cu numar si apoi o incarc sau?

1 răspuns:
| adr a răspuns:

Daca abonamentul tau e facut pe firma si mai ai din contract, s-a zis cu tine. trebuie ori sa iti achiti contravaloarea lunelor ramase ori sa il tii in continuare pana expira contractul. Daca este facut pe persoana fizica poti rezilia contractul oricand. S-a dat lege in 2010 prin octombrie sau noiembrie nu mai stiu exact. Aceasta lege te ajuta sa reziliezi contractul fara sa mai platesti acele "taxe de reziliere" happy Daca reusesti sa iti scoti abonamentul si treci pe cartela, te duci iti incarci cu 5 euro telefonul, dai frumos la *100# si ai ramura Orange Young. Acolo trebuie sa iti pui CNP-ul daca folosesti pentru prima data acest serviciu. Dupa ce introduci CNP-ul o sa iti afiseze ofertele. Daca e folosit cnp-ul tau ( foarte posibil sa fie folosit ) cauti pe net cnp-uri Orange young happy si o sa dai de un site care iti calculeaza cnp-uri...algoritm.eh.si gata happy
Daca vrei sa-ti iei cartela noua te duci la orice magazin si ceri o cartela de Orange cu numar.
Salut