| sebibeowolf a întrebat:

Mi-am creat si eu un mini filmulet cu fotografii proprii,cu tranzitii si efecte si merge perfect insa nu mi-l accepta sa-l postez pe Facebook, mi-l incarca doar pana la 98% apoi imi zice sa incerc din nou dar se intampla acelasi lucru.Mentionez ca in fundalul clipului am inserat o melodie din calculator, bineanteles descarcata de pe net.E posibil ca aceasta sa fie recunoscuta si neacceptata(drepturi de autor...etc.)sau sa fie din cauza caracteristicilor clipului-format AVI(Puteam alege WMV sau MKV(beta) si rezolutie fisier video 720*576(4:3).As dori sa stiu cum il pot reface pentru a putea fi incarcat si postat.Multumesc anticipat! FUNDA.

Răspuns Câştigător
| abyssaria a răspuns:

Personal n-am uplodat nici un video pe fb, dar din ce am citit la ei pe site este bine sa fie in format mp4 si sa nu depaseasca durata si marimea care apar pe pagina de upload ( nu stiu sava zic care este aceea).
Fb-ul n-are acea politica cu copyright ci doar daca este raportat se poate sterge.
puteti sa cititi si aici ceea ce zic ei
https://www.facebook.com/help/358990230838853/
Am vazut ca mai exista si posibilitatea ca video-ul sa dureze ceva timp pana este uplodat ( deci poate ar fi trebuit sa mai asteptati).
Ca si o ultima optiune, ca sa nu refaceti acel video ( stiu cat dureaza convertirea lui in alt format mai ales daca un fiser mare), puteti sa-l urcati pe youtube si sa-l postati apoi pe fb.

| sebibeowolf explică (pentru abyssaria):

Fiind primul raspuns care chiar m-a ajutat si am reusit cu incarcarea pe youtube si apoi distribuirea pe fb.dau FUNDA, asta pt.ca mai tarziu Myersman ti-a postat acelasi raspuns, sau este un al doilea cont...nu mai conteaza.Multumesc mult!

| abyssaria a răspuns (pentru sebibeowolf):

Cu placere si multumes. Nu este un al doilea cont. N-am nici o tangenta cu acea persoana. Solutia cu youtube am potat-o doar ca pe o ultima cale de scapare, deoarece, si eu fac video-uri si stiu cat dureaza convertirea unui video dintr-un format in altul, mai ales daca acel video are o durata si o dimensiune foarte mare.

4 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Melodia e baiul, si eu am patit-o, acum 2 ani chiar.

| sebibeowolf explică (pentru Mădă0611):

Merge incarcat pe youtube si apoi distribuit pe fb. Oricum multumesc!