| 888Word999 a întrebat:

oameni frumosi! Sunt prietenoasă de fel, si as vrea sa ne împărtășim dorintele noastre ma rog, fiecare isi dorește cate ceva de la viata big grin, acum eu va spun ce îmi doresc eu :
1. Sa iau bac-ul
2. Sa ma ingras putin
3. Sa am parul lung, si sa.mi stea cum doresc eu
4. Sa fiu la facultatea care mi.o doresc eu, anume facultatea de psihologie big grin
5. Sa fiu cu un baiat decent, serios, calculat, sa aiba cei 7 ani de acasa, de preferabil rus, deoarece sunt foarte atrasă de băieții rusii, ma rog, gusturile nu se discuta big grin
6. Sa.mi intemeiez o familie cu persoana iubita, cât mai decentă, nu.mi voi dori nimic mai mult decat intelegere si o familie normală, si unită.big grin
Acum întrebarea este, voi ce va doriti de la viata big grin?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-s prietenos. Nu impartasesc nimic cu tine.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

De acord cu tine, brava tie. Doar ca nu inteleg de ce baietii sunt la tine pe categorii de rusi, tatari, englezi, bulgari. Ai vazut tu vo 2 filme cu rusi. Cati ai cunoscut? Pot fi milioane de baieti rusi super pk, dar ce se poate intampla daca o sa traiesti cu un rus prefacut o viata intreaga fericita si afli la urma ca era de fapt islandez cu nume de rus? Pari suficient de matura incat poti face progrese ca sa descoperi ca nu e natia un criteriu de selectie asa important cum crezi. Succes la ce ti-ai propus!

| RAY a răspuns:

Din moment ce studiezi psihologia banuiesc ca cunosti faptul ca noi ne dorim mereu altceva,tot ce ai enumerat acolo chiar daca ai tot ai mai vrea ceva,personal cred ca viata e o calatorie in care ai mai multe expriente si ca trebuie sa traiesti fiecare clipa,nu sa te bucuri o data pe an sau de doua ori, personal eu as vrea sa vizitez, sa cunosc oamenii noi, sa invat chesti noi, apropo sunt pasionat de psihologie deci as vrea sa invat cat mai multe despre asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa imi spuna cineva din ce melodie e asta "ce ne dorim de la viata e inca o viata"
mi se repeta in cap cu vocea lu ombladon.

| WaterDrop a răspuns:

Te doresc pe tine.

| 888Word999 explică:

Syden nici nu erai obligat sa-mi răspunzi. Nu mai bine.

| 888Word999 explică:

Popescu Eugen 1964, eu doar am spus ce as vrea sa aleg, fiecare doreste ce vrea, eu practic asta mi-as dori dar na, oricum multumesc de răspuns, nu mai bine :*

| Coquina5 a răspuns:

Sunt rus, baby. Vreau sa torn niste vodka pe tine si sa-ti dau foc cu flacara inimii mele.

| qq221133 a răspuns:

Bravo, eu-s pe-aproape is polon :3 (Biceps my friend) si imi plac Koreencele si Japonezele, imi place metalu', anime-urile si gaming-u', culoarea verde, si meme-urilewinking.
Si de la viata imi doresc sa treaca in modul in care vrea ea, deoarece sunt o persoana foarte sanatoasa (mi-au murit laudatorii, gata) si nu fumez, beau, si nu folosesc siringutele, vreau numai sa vad ce o sa se-ntample....nimic mai mult... cum mi-o trece viata o trece unde oi ajunge nu conteaza, ce prietena o sa am, nu conteaza, conteaza sa ajung acolo.