Ai spus că ești în anul 3, iar mai târziu ai vorbit de banchetul de terminare a facultății. Facultatea are numai 3 ani?
Îmi place că scrii corect, iar eu fac alergie când văd greșeli gramaticale.
Încerc să îmi dau și eu cu părerea la ceea ce ai scris mai sus. Poate îți e cunoscută vorba "boală lungă, moarte sigură". Nu vreau să zic că se aplică în totalitate la situația de care vorbești, dar, oricum, ține cont și de asta. Chiar și din filme poți să înveți multe. Vezi că în probleme de dragoste personajele nu o lungesc prea mult (în general). Trebuie ajuns mai repede la gesturi de intimitate. Nu neapărat prin cuvinte spuse, ci mai degrabă prin fapte. Adică, prinzi un moment în care discuția implică emoții ceva mai speciale (îți destăinuie unele experiențe din trecut, care au impresionat-o în mod deosebit - asta doar ca un exemplu) și o atingi puțin de mână, te apropii de ea, o cuprinzi de umeri... (zic și eu). În momente de genul ăsta lucrurile de obicei se clarifică. Dacă și ea simte ce simți și tu, atunci îți va arăta asta, se va apropia și ea, iar sărutul va veni în mod natural și reciproc. Asta e totul. Dacă, însă, ea nu îți împărtășește sentimentele, îți va arăta asta, fie că menține o distanță, fie în alt mod. Într-un astfel de caz, părerea mea este că trebuie să abandonezi și tu ideea, cu bărbăție și demnitate. Rămâi cu ea în termeni politicoși, dar atât.
Eu o să termin liceul la 17, deci ce e aşa ciudat?
Mi se pare cam devreme, asta raportându-mă la ce este în jurul meu.
În privinţa lui nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu am sărit peste un an în liceu, că eram prea deşteaptă.
"că eram prea deşteaptă" - știi că tot ce e "prea..." strică.
Îţi dai seama că era o glumă, nu?
Ce tot aștepți?
Ai lungit-o deja prea mult.
Tot ce aș putea sa spun, a zis sabin.
Asculta-l și eventual, da-i și funda.
Wow ce ai mai lungit-o, eu zic sa o lasi asa, macar vei avea o prietena pe viata asta e sigur. Ca iubite poti sa iti faci destule, vorba aia, balta mai are peste.
Retark întreabă: