Tiai inselat sotul cu miroşi chiloții. Nu e corect din partea ta https://youtu.be/fj3zbNt_ZJ4
Dar nu ai spus cu ce am putea sa te ajutam. Vrei o parere sau un sfat?
In mod normal, el ar trebui sa iti dea increderea si siguranta de care ai nevoie, pentru a nu te mai gandi la asta.
Iar tu, nu ar trebui sa fii asa de stricta si de paranoica legata de aceste lucruri. Pentru ca daca el vrea sa te insele, indiferent ce faci, poate sa o faca. Daca stai tu sa "il pazesti", nu inseamna nimic. Chiar si daca l-ai impiedica sa o faca, faptul ca el ar face-o, dar nu o face din cauza ta, te ajuta cu ceva? Nu cred. Chiar daca nu o face, dar sta cu gandul la asta, te face da te simti mai bine? Nu cred.
Nu "il tine" cu forta.
Lasa-l liber.
Daca el vrea sa te insele si tu stii ca o face, atunci desparte-te de el si gata.
Plus ca daca faci toate astea, sigur o sa se sature la un moment dat. Incearca sa fiti ca atunci cand v-ati cunoscut. Asa o sa va ajute sa va cunoasteti mai bine din nou.
Altceva nu prea avem ce sa facem. Incearca sa mergeti la terapie de cuplu, poate ajuta si asta.
Bafta!
Nu stii romana, incurci cuvintele si astia te ataca, mentalitate romaneasca. Nu am citit tot, dar na. atacand unii, rasfatand altii.
___Enzo întreabă: