1. Inteleg ca nu regreti ce ai facut legat de nepoata ta si ca inca crezi ca a fost un lucru bun. In acest caz, nu o poti minti spunandu-i ca iti pare rau, mai bine ii explici ca ai facut-o pentru binele ei. daca nu te iarta, te muti undeva cu chirie si gata.
2. Eu am o varsta relativ apropiata de a ta. Daca vreodata as cere o pauza din relatia mea, acea pauza ar fi definitiva. Nu stiu daca este aceeasi situatie si la tine, dar e cazul sa te caute ea pe tine, nu tu pe ea. daca nu te cauta, poti incerca sa o cauti tu dupa vreo 6 luni, desi nu stiu ce rost ar mai avea.
3. Respecta-ti iubita, in acel moment nu iti vei permite sa faci in fata ei glume cu tenta sexuala despre alte femei, asa cum banuiesc ca nu iti permiti sa ii spui mamei tale ce buna e. Cand o vei si iubi, o vei gasi cea mai atragatoare femeie din lume, celelalte fiind la ani lumina distanta, dar iubirea e greu de atins.
Https://www.youtube.com/watch?v=Hi86Vrm6C90
Mersi de raspuns, ai scris frumos, iti dedic melodia asta pana e gata fundita.
E o melodie frumoasa, dar e nepotrivit sa ii dedici unei femei casatorite o astfel de melodie. Te rog sa te comporti politicos.
Http://www.tpu.ro/......a-linkuri/
Ai inteles gresit gestul meu, imi pare rau.
O sa mut dedicatia in intrebarea asta, ca sa nu ne mai iasa vorbe...
1.Cere-ti scuze clasic, ofera-i un buchet de flori si o masa la un local bun.
2. Acorda-i ...pauza mare.
3. Fa apel la inteligenta ta de om matur.
Cu primele doua puncte sunt de acord.
Adica vrei sa spui tu singur, ca nu exista asa ceva?