3 ani jumate, dar ce bani are sa iti dea? Intreb si eu ca idee, pentru ca la un mom dat daca o lungesti atit, te costa avocatu mai mult decat ai de luat
Sa recuperezi suma de bani de la fostul, suna cam ciudat totusi.Fostu banui ca ai divortat, la divort daca a ti avut ceva de impartit s-a facut imparteala de catre lege, nu vad ce bani ai avea tu de recuperat.
Asa ca ti s-a parut tie ca ai fost dezavantajata si l-ai dat in judecata, aia e alta treaba, e problema ta
Există un punct după care ceea ce trebuie să plătești avocatului depășește suma de bani.
Îți dau un pont: avocații se cunosc între ei și mulți au relații bune.
¯\_(ツ)_/¯
Ce intreb eu si ce răspunzi tu!
Dacă nu știi să citești printre rânduri, eu ce să fac.
Un proces normal nu durează
Dar unul cu complicații, cam da
Exact
3 ani jumate pentru niște bani? Greu de crezut.
Nu știu cât poate dura pentru niste bani, dar îți pot spune că pentru un divorț a durat 8 ani
Îmi pare rău că ai trecut prin asta. Sper că ești ok. Dacă ai copii sper că nu au fost afectați.
Nu eu am fost cel care a divorțat, părinții mei au făcut-o.
Însă ce pot spune e că m-a afectat într-o oarecare măsură însă decât atmosfera apăsătoare prin care eram și eu nevoit să trec, mai bine liniște.
Într adevăr, mai bine liniște.
Important e că am putut ocoli orice primejdie
N-a fost un proces ușor, dar nici viața de dinainte nu pot spune că a fost mai roz
Așa că, oricât de neplăcute ar fi uneori căile vieții, important e sa ajungi pe niște cai drepte macar.
Si pentru bani sunt care durează si 5 ani!
Pai depinde, daca s-a cerut rejudecarea dosarului(adică nu se urmărește finalizează cat mai rapida), poate dura, da
___Enzo întreabă: