Imi plac fetele tatuate, stilate si in genul asta,, pe mine unul ma atrag enorm de mult. Sunt multe care isi fac tatuaje si arata ca niste zeite, n-ai cum sa nu le admiri in toata splenduarea lor!
Corect.
Admir persoanele tatuate,, dar tatuajele sa aiba o noima in ele, nu sa contina numele in japoneza/ greaca veche cum isi fac detinutii.
Am o parere mai bine conturata despre oamenii care-si fac un anumit gen de tatuaj care este foarte raspandit si cer sa fie reprodus de multe ori unu la unu, ca sa dau un exemplu, in cazul fetelor, ar fi acele fundite pe picioare sau in orice zona.
Despre fetele care-si fac tatuaje n-am nici-o parere, poate doar ca-s mai curajoase ca mine in situatia asta. Nu mi se pare nimic deranjant la o femeie sa aiba tatuaje, n-am prejudecati de genul. Nu mi se para " nu stiu cum " daca o fata are bratul plin de tatuaje de exemplu.
Personal nu mi-as face, nu vad nici un tatuaj care ar putea sa fie cu mine toata viata. Sunt multe care-mi plac si in care ma regasesc dar mai degraba iau ideea si o printez pe un tricou decat sa o am pe mine.
Consider ca sunt nemultumite de frumusetea lor nativa, naturala si in general sunt nemultumite de ele insele (si nu numai, dar nu mai tai firu-n patru)
Cred că fiecare persoana aspira spre ceva mai mult decat cu ce a fost inzerstrat, nu ma refer doar in cazul asta
Pai eu nu am o parere anume despre asta. Adica este alegerea fiecaruia daca isi face un tatuaj sau nu, in primul rand tie trebuie sa iti placa daca iti vei face un tatuaj. Daca vrei totusi sa iti faci ti-as recomanda sa nu iti faci unul exagerat de mare ci unul mic care sa reprezinte ceva si bine-n teles sa iti placa si tie. Sper ca te-am ajutat
Sunt sexi, la fel e si cu "toate femeile au uter, dar nu toate sunt facute să fie mame"
Eu am un tatuaj, bineinteles...simbolizeaza ceva pentru mine.
Cristina2008 întreabă: