Mergi cu un adult la Politie și reclami chestia asta!
Pai tu acum unde stai? La cine? Trebuie legal sa ai un tutore *( reprezentant legal )! sa înțeleg ca părinții nu au divorțat oficial? La tribunal? Sau cum?
Nu,Nu sunt divorțați au stat în concubinaj stau cu bunicii din partea tatălui și cu tata dar nu prea mă îngrijește doar bunicii și unchiul meu
Mergi cu unchiul sau cu unul din bunici la Politie
și povestești ce se întâmplă! Va spun ei ce aveți de făcut! Faptul ca se folosește de existenta ta sa ia bani dar nu ajung la tine este și imoral și ILEGAL!
Eu din câte am înțeles aici la noi la primărie la alocații o ia ea și nu pot face nimic dar nu prea cred eu am nevoie de banii ăia și ea refuză să mi trimită sau să mi refacă alocația în România
1. Iti deschizi cont bancar pe numele tau si ceri extras bancar.
2. Tatal tau sa completeze aceasta Cerere de incuviintare: https://bucuresti.mmanpis.ro/......14_ani.pdf
3. Iti faci dosar de alocatie. Acte necesare dosar (în copie):
– cerere completată şi semnată de reprezentantul legal al copilului;
– originalul şi copia certificatului de naştere al copilului;
– actul de identitate al reprezentantului legal;
– dacă solicitantul optează pentru primirea alocației de stat în cont personal se solicită extras de cont, contul IBAN de la bancă.
4. Cu actele astea, mergi impreuna cu tatal tau la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială din orasul tau si ceri sa iti vireze alocatia in contul tau.
Cauti pe google: orasul tau si mmanpis.ro/contact/
Mergi cu tatal sau cu un unchi la Protectia copilului si apoi probabil cu ei la tribunal. Protectia copilului va poate indruma si ajuta.