După principiul : Eu te-am făcut, eu te omor.
Lăsând umorul negru deoparte, cred că era puţin hopa-hopa.
A fost un gest groaznic, sa-ti ameninti propriul copil ca-l arunci de la etaj, dar dupa cate s-a vazut, femeia respectiva era bolnava psihic si a intrat intr-o faza de decompensare si astfel, a actionat asa pentru ca, n-a avut discernamant.
Se pare ca familia nu si-a dat seama ca femeia respectiva era bolnava si n-a luat masuri ca sa fereasca copii din calea ei. Daca nu are cine s-o ingrijeasca pe copila, cel mai bun lucru pentru ea ar fi acela de a fi data in grija unui asistent maternal care s-o creasca si s-o educe in continuare.
Sper ca asemenea gesturi sa nu mai para pentru ca copilul respectiv ramane traumatizat pe viata.
La noi in judet, a fost o femeie bolnava psihic care si-a omorat toti cei 3 copii, cand dormeau, pentru ca sa-i protejeze, deci cazuri si mai socante au existat si exista dar ele trebuie prevenite de apartinatorii respectivilor bolnavi psihic si chiar de asistenta sociala.
Sa-ti dau un sfat: in ziua de astazi, n-ar mai trebui sa te uimeasca nimic! orice este posibil...
anonim_4396 întreabă: