Pentru a te lamuri cu activitatea pe TPU iti recomand sa citesti raspunsurile la Intrebari frecvente si afli aproape tot despre activitatea pe TPU.
Da, aici toti suntem prieteni, chit ca ne mai injuram, ca sa evitam monotonia. Hai sa ne cunoastem putin si ne facem apoi prieteni la catarama.
E relativ destul de ok, daca ignori prostii.
Bineinteles ca te poti impirietenii cu cine vrei tu, si da, am cativa prieteni buni, chiar daca nici eu nu am o vechime pe aici.
Nu, nu exista limita pentru intrebari. Poate vei ajunge sa il cunosti pe chiftelutacrocanta. Tipul asta isi face norma de 20+ intrebari in fiecare zii. Daca te plictisesti, mai citeste ce scrie. Unele subiecte chiar au coerenta si sens.
Pff... Era sa uit. Bine ai venit printre noi
Am vazut ca aceat chifteluta, sta foarte mult la o categorie numita trivia/amuzante si am vazut ca majoritatea intrebarilor de acolo sunt puse de el. Apropo, bine v-am gasit
Din 6 ani de experienta pot spune ca e mai mult plictiseala doar ca am prin o adictie pana la urma daca in fiecare zi intru de 6 ani
Sunt oameni foarte interesanti aici dar si handicapati si destui critici.
Asa ca daca pui intreabri tampite, asteapta-te sa intervin eu.
Nu sunt genul care sa puna multe intrebari, eram doar curioasa.
As vrea sa cunosc si eu acei oameni interesanti, care sunt? ca poate le trimit si eu cerere.
Ii descoperi pe parcurs.
Mi-am facut multi amici si cativa prieteni buni pe TPU si in plus am avut si fosti colegi de clasa pe aici, dar nu prea mai intra.
Fata de acum 1- 2 ani e mult mai pustiu acest site si mai plictisitor.
Exista limita de intrebari, dar sper ca nu vrei sa te iei la intrecere cu unele persoane de pe aici.
Ce vrei sa spui prin nou, cam un an? ultima intrebare complet neinspirata, chiar fatisa