| LittlePoppy a întrebat:

Buna ziua tuturor.
Cei care mai "pipati iarba" sau "surioare prizate", cei care ati citit mai mult ca mine si stiti, poate cineva care lucreaza in domeniul "anti", poate imi spuneti si mie ce miros au prin preajma? Cum simt cei care nu o fac?
Am de curand in vecini un olandez. Tot de atunci simt mirosuri ciudate, usturatoare. La inceput credeam ca sunt produsele de curatenie din vecini. Dar nu e asta. Ma tem ca olandezul consuma ceva (treaba lui) care pe mine ma deranjeaza. Pot sa ma intoxic daca inhalez aerul cu substantele lui?
Poate par paranoica, dar sincer, mi-e frica.
Cum ies afara, e bine. Cum intru in casa, e rau. Trebuie sa tin mereu un geam deschis dar la noi inca e frig, inca functioneaza caldura.
Multumesc

6 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Probabil că vecinul fumează iarbă, aceea are un miros mai înțepător, dar depinde în mare măsură de soiul pe care îl preferă, există sute de feluri de iarbă și toate au miros diferit. Mirosul nu este dăunător deci poți să respiri în siguranță, dar e adevărat că poate deveni neplăcut.

| LittlePoppy explică (pentru mastadont):

Iti dai seama ca nu pot sa-l intreb.
Multumesc.

| LittlePoppy explică (pentru mastadont):

Ai editat?
Ma deranjeaza. Am ameteli si putin ma ustura nasul.

| 1997onur a răspuns:

Eu am stat în preajma la așa oamenii care fuma iarbă nu am fumata niciodată in viața mea rahatul ăla dar am văzut și cum se fac și cum fac ei când fumează rahaturile alea am văzut totul avea un miros foarte toxic și ma lua puțin amețeală ca era peste tot fumul ăla chiar dacă îl făceau afară și lau fumat afară mirosul ăla toxic și scârbos era peste tot și am plecat de acolo după ce am văzut cine sunt ei cu adevărat mier scârbă de ei după ce le-am văzut fețele adevărate cine erau de fapt cu adevărat ei.

| LittlePoppy explică (pentru 1997onur):

Multumesc.

| 1997onur a răspuns (pentru LittlePoppy):

Stai liniștită bro.