Salut! Da iar am revenit cu intrebarea asta si nu s-a prescris nimic din moment ce persoana respectiva inca ma previne pe mine in mod indirect adica le spune cunostintelor noastre comune si batranei mele mame ca daca ma duc la presa sau la vreo televiziune cu acele materiale ma va da el pe mine pentru defaimare. Ce concluzie as putea trage din asta in afara de faptul ca inca ii este teama? Si pe deasupra i-am mai si scris ieri pe whatsapp de pe un alt numar de telefon un mesaj foarte lung in care i-am explicat in cel mai frumos mod cu putinta cum sta treaba si i-am asternut datoriile.
Ai ceva dovezi in acest sens?
Părerile noastre NU contează absolut deloc aici. Contează ca tu să ai DOVEZI pentru ce afirmi și dacă da, mergi exact in justiție. Dacă n-ai, se numește că ai luat țeapă și n-ai ce să mai demaști (te mai trezești și cu un proces de calomnie pe cap...)
Salut! Iti multumesc pentru raspunsul tau, chiar iti multumesc! Si da am dovezile, sute de proiecte muzicale compuse de mine si inregistrate la mine in studio de el si de amandoi (acelea cu amandoi nu le mai pun la socoteala fiindca nu au fost scoase pe piata muzicala niciodata) si de asemenea sute de inregistrari audio si video care i le-am facut lui si in afara de un singur proiect care mi l-a platit in 2008 sau in 2009 cand era la inceput de drum in cariera nu mi-a mai platit niciunul in rest. In plus l-am tinut pe respectivul artist si la mine in apartament luni de zile adunate la un loc, l-am primit si cu ''mandra'' lui de atunci si nu i-am cerut niciodata bani nici sa puna la intretinere nici la mancare si la nimc absolut. Am vazut pe zi ce trece cum a devenit tot mai bogat de multi ani incoace, iar cand am incercat sa il contactez m-a blocat peste tot
Baftă in ceea ce intenționezi să faci!
Multumesc frumos! Doamne ajuta!
O îngropi! Dacă în 16 ani nu l-ai scuturat sa ii sara fulgii acum ce mai aștepți de la el?
Ce sa mergi la televiziuni ca tu pici prost la faza asta!
Te ia lumea în bășcălie ca 16 ani te-a dus ala cu zăhărelul!
În orice contract *( DACA EXISTA ) între voi sunt niște clauze și termene de plata pentru servicii prestate *( compus, ore de înregistrări... etc )!
Trebuia acționat atunci! După câteva luni când nu a vrut sa-ti plătească prestațiile!
Nu ingrop nimic! Daca nu am facut nimic pana acum crede-ma ca asta s-a intamplat in primul rand din bunatatea inimii mele si in al doilea rand pentru ca am fost plecat din tara multi ani. Am tot sperat sa isi revina si sa ii vina mintea la cap dar se pare ca nu a fost asa. Iar de picat prost nu vad de ce as pica prost, doar ai vazut banuiesc si scandalul dintre De Santo si Jador care pana la urma s-a rezolvat. Iar acele contracte care sunt inregistrate si la ORDa (Organizatia Romana de Drepturi A Autorilor) nu expira niciodata si nici proiectele in sine si materialele pe care scrie si data, ora, minutul si secunda cand s-a intamplat. Si nici tie nu cred ca ti-ar conveni sa fii in locul meu si sa vezi cum se ridica cineva care are o mare datorie fata de tine si morala si materiala cu piesele compuse de tine, cum le canta peste tot la cantari live si pe la televizor iar persoana respectiva nici macar nu te suna sa o dea la pace cu tine macar asa din bun simt iar el ia mii de euro pe ora de cantat.
Eu acționam pe cale juridica din momentul în care depasea termenul legal de plata din contract! Inclusiv cu executare silita pe bunurile personale!
Asa se întâmplă când oamenii amesteca sentimentele cu afacerile!
Una este prietenia la o bere sau un party alta este când faci afaceri! Când lași garda jos o iei în freza ca nu îți dai seama ce te-a lovit! Bafta la recuperări!
In industria noastra nu exista pe contracte termene legale de plata ci doar ruperea sau anularea contractului dupa ce se face plata sau dovada platii. Iar mia cum nu mi-a facut fost facuta plata de catre respetivul nici pana in ziua de azi asta inseamna ca am toate contractele care tin de el de numele lui in standby. Crede-ma ca am vazut la viata mea acelasi tip de contracte grele ca de exemplu al Stanei Izbasa de cand avea 18 sau 19 ani, proiect muzical neplatit al lui Ion Dolanescu care l-a platit abia la batranete pentru ca altfel ar fi avut probleme fiul lui Ionut iar de frica l-a platit cat trebuia plus ca a dat si daune morale persoanei respective.
alfons2390 întreabă: