Daca ai patit asta la mai multe perechi problema e modul apasat in care calci cu calcaiul, incearca sa folosesti toata talpa, pe viitor poti avea dureri de genunchi.
Arată bine adidașii dar sunt puțin găuriți in interior la călcâi
Păi da normal orice încălțăminte are așa ceva...
Ai și tu așa găuriți la călcâi pe interior la unii adidași?
Nu mai sunt adidașii cum erau pe vremuri, ori apar gauri in calcai ori se dezlipește talpa
Da am si eu așa adidași frate găuriți la talpă da i-am aruncat dai dracu de adidași frate...
Păi nu mai au materialul alături rezistibil făcături de plastic scum sănt frate..ecologica reciclate frate
Eu la călcâi am și nu știu dacă sa ii arunc sau păstrez! In rest arata bine!
Eu îi păstrăm și mai mergeam cu ei mult și bine.
Si eu am 2 perechi rupti la calcai, mi-am pus talpici si atunci s-au rupt... am auzit ca se pot repara, nu m-am gandit sa ii arunc niciodata. Cum ai spus si tu e nasol ca iti pot face rana. La mine s-au gaurit numai la piciorul drept la ambele perechi. Nu am reusit sa umblu mult cu ei, am fost cu picioarele atunci bolnav si nu am mai putut purta. M-a facut doctorul sa dau degeaba 200 lei pe talpici, ca nu au ajutat la nimic
Cred că se pot repara mi-a zis un tovarăș că se pot repara, de asta ce de ocupa cu așa ceva e chiar la un pas de mine de casa mea! Deci ii porți nu ai probleme că sunt așa? Ai mei arată bine in rest doar acolo au acel defect. Sper sa se poată repara. De jenat nu ma jenează! Nu mai țin adidașii ăștia nu știu ce e cu ei! Sa aveți grijă să nu vă luați de la Sinsay că sunt varza.
Pai arată ca noi aproape mi-ar fi greu sa ii arunc și sunt puma sunt faini nu altceva. Ești mai bine cu piciorul?
Tu ce adidași porți? De la ce brand îți iei?
Pe mine ma jeneaza la mers mult, Puma si Nike am de s-au rupt la calcaie din cauza talpicilor. Mi-am luat o pereche Adidas recent is mai mari cu 1 numar zic eu dar is multumit de ei. Si Lotto am avut o pereche mult timp i-am purtat si nu s-au rupt. Eu de la Hervis cumpar, si cand prind o reducere de minim 50 lei. Pe astia Adidas am dat 200 lei. Imi e bine acum, cand ma dureau mi se si umflau picioarele. Mi-am scrantit genunchiul in primavara cand sa ma incalt cu niste slapi, am avut o durere atunci groaznica. Dar a trecut dupa o pastila de nurofen sau advil. Am si cazut atunci in fund. Si a mei zici ca is noi, de asta nu ii pot arunca. Am dat vreo 400 lei pe ambele perechi. Adidas daca iti cumperi e posibil sa se rupa panza in timp, am mai avut o pereche si exact asa s-a intamplat cu ei. Pe cand Lotto cu panza am umblat cu ei de m-am saturat
Da da pânză la călcâi e găurită! Trebuie sa ne luam altceva că deja dăm de aceeași problema
Păi tu te îmbraci ca un patron bravo ție!
Lotto zici? E grav daca Lotto și ajuns mai de calitate decât adidas și Nike
Cel mai bine e sa probezi când îți iei adidași nu sa comanzi.
I-am probat dar nu am gasit sa imi vina mai strans. Nu iau de pe net
E bine la Hervis au reduceri și acum bune! Eu am văzut ceva fain dar mi târșă sa comand că poate nu îmi vin
Asa departe e de tine magazinul? De stiam ma duceam azi ca am fost cu o masina cu treburi
I-am avut demult aia Lotto, acum nu stiu cum mai sunt. Panza de la degete mi s-o rupt la aia Adidas mie.
E departe da sunt reduceri mari acum.
CocalaraRockerita89 întreabă:
Idkidk întreabă:
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: