| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Am o intrebare care e mai mult o curiozitate.Care este user-ul vostru preferat de pe aceasta platforma? Mereu TPU alege castigatorul dupa cel care scrie cel mai frecvent dar eu as vrea sa vad si care este cel mai apreciat.

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

29. Ce este Campionul Zilei?
Campionul Zilei este utilizatorul care a postat cele mai multe răspunsuri utile în decursul unei zile.-https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Deci nu e stabilit dupa frecventa raspunsurilor.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu am unul preferat, abia sunt de o luna si ceva pe platforma. Dar pana acum, cel mai bun utilizator perceput de mine, atat in raspunsuri, dar si la modul de abordare, ar fi dullcat. Eu unul, nu am vazut deocamdata la ea, sa calce pe bec, atunci cand a raspuns sau a ajutat pe cineva.

| dullcat a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Multumesc, apreciez.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru dullcat):

Cu placere.

| ShaOfHatred a răspuns:

Pe vremea când frecventam mult site-ul acesta aveam de unde alege, dar de-o vreme, mai intru doar să mai văd ce se mai întâmplă pe-aici și nu pot să spun acum că mai am un preferat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi mai mulți care dau răspunsuri bune și folositoare, printre care: Hammurabi, Salontanul, Bula, Michele7, Mihai0641.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am doar un user preferat, am mai multi, o mica lista happy - pe care insa ii apreciez sau i-am apreciat din diverse motive ( zic apreciat pentru ca din pacate pe unii nu i-am mai vazut activi pe site, fie nu au mai intrat deloc, fie si-au sters contul, fie si-au sters contul si s-au metamorfozat happy.
Eu am activitate pe site de la finele anului 2013, atunci am descoperit TPU-ul happy ( cautam o melodie ceva, si nu-stiu-cum happy am ajuns sa-mi fac cont aici happy ), insa cand stiam ca nu voi mai putea intra o vreme indelungata pe site in loc sa-mi las activ contul, il stergeam in speranta ca asa poate voi putea renunta definitiv la el, dar stii ce se spune : " poti scoate omul din TPU dar nu poti scoate TPU-ul din om happy " - asa ca reveneam dupa cateva luni sau uneori chiar ani cu cate o noua dilema problematica happy

Deci, evident, unii din userii mei preferati sunt aceia care m-au ajutat in rezolvarea problemelor & sau intrebarilor mele problematice happy, adesea cu un raspuns / sfat calitativ nu doar cantitativ!
In plus, multi dintre userii mei preferati sunt sau au fost foarte implicati in comunitate dand la modul general raspunsuri foarte complexe si calitative/ argumentate, sau de ce nu pline de umor happy.

Unii dintre userii mei favoriti de-a lungul timpului

- greece12 ( unul dintre utilizatorii cu cele mai bune / calitative& lamuritoare happy raspunsuri de pe site )

-floresdemayo ( experta in aria cinematografica happy + raspunsuri de calitate )

-cristi202 ( raspunsuri de calitate, persoana spirituala )

-Hamurabi ( raspunsuri de calitate + simt al umorului dezvoltat )

-FloareaSoarelui care a devenit Floridori ( raspunsuri de calitate )

- Angycut care a devenit Fatamuntilor ( raspunsuri bune, de calitate )

-JOHNtheADVISOR ( raspunsuri de calitate )

-Cancelled / UnGentelman ( raspunsuri si intrebari ce denota un dezvoltat simt al umorului / stand - up comedy de calitate happy, din pacate utilizatorul nu mai e prezent pe site...

- LostInPark( la fel, un dezvoltat simt al umorului si ironiei de calitate tind sa cred ca ar putea fi UnGentelman reancarnat happy, dar neactiv pe site...

-VerginicaVacaGrasa ( tipul cu intrebari situationale amuzante )

-NLS ( expert in aria tehnologica)

-Rosalia ( o enigma a site-ului, Enigma Rosaliei happy - utilizatorul cu cele mai multe conturi si personalitati, intrebari interesante, chiar amuzante, dar ciudatica happy

-AlexandraMariaStancu acum Parakeets ( o amica pe care am intalnit-o InRealLife datorita site-ului TPU )

-dullcat5678 ( pentru raspunsuri de calitate )

-PIXIEpixie ( intrebari paradoxale )

- relian ( raspunsuri bune, de calitate )

Mai sunt si au fost multi... ma intreb cati am uitat happy.