Poate este vremea sa mai alsi aroganta si sa incerci si mancarurile romanesti, ca de aia esti criticata.
Inteleg ca ti ai format niste gusturi si mancarea gatita nu iti este pe plac... dar la partea cu cicolata e deja moft si aroganta...
"ciocolata de aici are gust de plastic si asta e adevarul"
ei, nici chiar așa... poate mâncași o ciocolată de trei lei tona!
Ba da, exact asa e, acasa pana si banutii de ciocolata de la casa de marcat au gust de 10 ori mai bun decat Milka de aici
" si banutii de ciocolata de la casa de marcat au gust"
ok, m-am lămurit ce mănânci! Să fii iubit/ă
Cred ca si tu te-ai simti deloc frumos daca ar veni cineva in Germania si ti-ar spune ca mancarea e nasoala, mai ales cand o faci tu cu mana ta de la zero.Esti libera sa iti comanzi produse sau sa mergi cu masina sa-ti aduci direct din Germania, asa cum fac multi romani.
Stii vorba aia, nici merele nu au gust de pere asa faci tu, vrei ca orice ciocolata sa aiba acelasi gust. Atunci ar exista doar o singura ciocolata si atit.
Are gust de nu stiu ce spui tu. Daca esti copil de gradinita, normal ca nu ai de unde stii, e ciocolata cu N diferite gusturi, asa ca exemplu tau este unu prost, slab, nu-i bun.
Ca nu iti place mincarea romaneasca, asta e alta poveste, e ceva normal, odata ce esti invatat cu o mincare din alta tara, putine mincaruri straine ti se vor parea bune, ori gust bun.
Dar ma mir, nici germanii nu stau deloc bine la capitolul asta mincare doar de ai mincat numa de la restaurante, dar nu mincare traditionala germana.
Asa cum pentru tine nu-i mincarea romaneasca buna, si pentru romani nu-i buna aia germana
Nu stiu ce pui intrebarea asta de sugari pe aici
De ce esti judecat cand faci fite si figuri la mincare? Pt ca ajungi in alta tara, trebuie sa maninci ce se gaseste acolo, de aia.
Daca stii ca nu-ti place ceva dintr-o tara, mai ales mincare, ori te duci cu mincarea dupa tine, ori nu te mai duci deloc.
Pt ca nu sta nimeni dupa tine sa iti faca tie mofturi de mare vedeta germana ai ajuns si tu ca Ray mare german
Asa ca atunci cand intetionezi sa mai ajungi prin RO aplica ce ai spus tu, mentalitatea aia germana iti place vii, nu-ti place, sari peste vacanta, ramai acolo sau vii anul urmator, ori intentionezi doar
Nu e vorba ca spui ci modul in care o spui. Iti dai seama ca e o jignire sa spui ca noi mancam ciocolata cu gust de plastic (cand sa fim seriosi, gasesti in Ro sute de tipuri de ciocolata si foarte multe absolut delicioase) in loc sa spui simplu ca nu iti place o anumita marca de ciocolata. Deci exemplul cu ciocolata mi se pare absolut aberant.
Cat despre sarmale, daca spui in mod civilizat nu o sa aiba nimeni nimic cu tine ca sunt multi romani care detesta sarmalele dar probabil ai venit cu o atitudine superioara si oamenii te percep ca aia care vine cu fite din Germania
Daca ai crescut in Germania, in vecii vecilor nu iti va placea mancarea din Romania!
La fel si pentru cei obisnuiti cu mancarea " de la bunica din bătătură" atunci cand ajung in Germania : legumele nu au gust, fructele au ceva gust daca sunt locale si aici ce poate fi altceva decat mărul german ( restul sunt oribile ), carnea are doar o aromă de porc zici ca a fost dată cu spray cu gustul acela, carnea de vită mai merge dar e scumpă ca aurul. Brânza este superprocesată, la fel ca in cazul cărnii trebuie sa cumperi din cea scumpă la peste 10 euro kg.
Imi pare rau ca trebuie sa fiu negativist intotdeauna. dar, NU pot intelege cum gandesc unii. De ce m-ar interesa pe mine,, toanele,, si experientele neplacute ale altora? Ce invat eu din aceasta postare? Ma ajuta sa traiesc mai mult? Oricum, in domeniul alimentatiei, nu mai putem evita,, dezastrul,,. Unora le place parizerul, unii prefera lacustele. etc. etc.
La cum gandesti oricum nu mai traiesti mult.Nu ti-am cerut strict tie parerea asa ca mai bine ignorai intrebarea decat sa imi spui mie cu ce te ajuta aceasta intrebare
Ooooo, da. ce sa zic... mai faci si pe,, cocosul,, albastru acum...