| simo123418 a întrebat:

Bunaa...am visat acum 2 seri visul asemănător dar nu i-am dat importanță.
Azi-noapte am visat că eram cu prietena mea cea mai bună pe o faleză pe mijlocul unei ape și ne-a prins ploaia și crescuse nivelul apei mult încât trebuia ca noi să înotăm. Apa era neagră, murdară. Și după la capătul falezei era o motocicletă frumoasă care ardea puțin datorita impactului fiindca fusese accident și o mașină lângă. Si acolo era un preot cu tabloul baiatului. Si prietena mea a zis să mergem în biserică să vedem băiatul ca e frumos iar eu i-am zis ca e decedat.
Iar când am intrat acolo mama lui plângea lângă el si el s-a ridicat in șezut deși era in sicriu si atunci preotul a luat lumânarea de pe pieptul lui aceea de mort încolăcită si i-a dat-o prietenei mele iar ea a dat-o mie si a zis ca eu plec. Semnifica deces? Avand vedere ca vineri plec la drum lung...

11 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Nașpa.
E necuratu.
Întrebare pusa acu 4 minute și răspuns de acu 2 ore...

| Hope1992 a răspuns (pentru Catrice):

Pe oriunde te gasesc? Intrebarea a fost repostata (am mai vazut-o acum ceva timp), de asta apare asa.
Raspuns: Eu nu stiu daca sa cred asa de mult in vise, dar daca iti este asa teama si poti sa amani calatoria eu spun sa o faci, daca nu faci o rugaciune si mergi inainte, nu poti sa traiesti cu frica.

| Catrice a răspuns (pentru Hope1992):

Eu sunt spion și te spionez abia aștept sa te bag dupa gratii muahaha
Fiecare întrebare are răspunsurile ei.

Dupa gratii? N-am facut nimic ilegal din ce stiu eu laughing.
Ma bucur ca ma place cineva atat de tare incat sa ma spioneze, ma simt flatata, sper totusi ca nu esti vreun psihopat, daca da anunta-ma, ca sa imi iau masuri de siguranta big grin.

Încă. Dar te prind eu într-o zi, nimeni nu scapă nepedepsit thinking
Eee faci fițe, ia gata, am motiv sa te bag la răcoare și asa e cald afarahee hee

Eu sunt deja de gheata, nu imi mai trebuie un loc cu temperatura scazuta.
Din felul in care vorbesti probabil esti vreun copil, vrei putina ciocolatica micutele? puppy dog eyes
Ai grija de tine si nu o mai fa pe-a durul pe aici, ai inteles copilas oododod big grin.

Da da ai dreptate, am 5 anișori, prefer lăptic nu ciocolata

Nu am, dar o sa cumpar si lapte sau iti place direct de la sursa?
Hai ca o sa ma imprietenesc cu o vacuta si ii cer putin laptisor pentru tine big grin.

Yeeee lăptic de la sursă

| existential a răspuns:

Zici ca ai mai avut visul asta in urma cu 2 seri? Se poate sa fie si un vis aparut doar pe fond de teama. Dar se poate sa fie si un semn, ca trebuie sa ai grija la drum.

Apa neagra, care te cuprinde - lipsa virtutilor, a cunoasterii, intuneric.
Lumina, data de preot - ai nevoie de cunoastere, intelepciune, ca sa te feresti de pericole (accidentul) sau de tentatii erotice iluzorii (tanarul frumos dar mort).

Nu am folosit un dictionar de vise... sunt doar interpretari proprii.

Daca esti credincioasa si stii vreun preot bun, vorbeste cu el. Ar trebui sa stie ce sa faca, incat sa ajungi fara probleme la destinatie.

| Ultimulom1 a răspuns:

Apa aceea înseamnă griji.nu ți mai face griji, închinate înainte să mergi la drum