| Crissa16 a întrebat:

Bunăă :*. Aş dori şi eu nişte statusuri de iubire, de viaţă frumoasăă, orice, dar fără linkuri... :* Mercii happy (Scuzaţi categoria)

3 răspunsuri:
| DumiY a răspuns:

Buna!
Multi ma stiu. Putini ma cunosc cu adevarat.

Fii mai preocupat de propriul caracter decat de propria reputatie. Caracterul reprezinta ceea ce esti cu adevarat, in timp ce reputatia reprezinta ceea ce cred altii despre tine!

Stiu sa iubesc. Stiu sa ranesc. Nu te juca. Stii bine ca pot trisa

Titanic, Titanic
Vapor blestemat
La prima iubire
Te-ai si scufundat

Dumnezu a creat trandafirii iar dracul i-a pus spinii.

Si stiu ca ma-nvart intr-o lume de nebuni, Fara cotiere, casca si fara instructiuni.

Incearca sa razi si tu de viata, nu lasa numai viata sa rada de tine.

• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit

Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •

Zambetul este accesoriul meu preferat

Nu am nevoie sa-mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!

Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri

Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit

Iam de mana sa facem o plimbare, sa fim doar tu cu mine pan' la rasarit de soare, fara prieteni, fara timiditate, fara telefoane si apeluri ratate.

Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna. E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez.

Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare!

Cand iti va fi bine, voi veni langa tine doar daca ma vei chema. Cand iti va fi rau voi fi langa tine indiferent de dorinta ta.

Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil sa si-l petreaca pe al lui cu mine

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa

Pentru ochii tai ti-as da si luna si marea, pentru ochii tai imi plange acum inima. As vrea langa ei sa fie doar ce ne leaga pe noi doi, langa ei sa fie doar dragostea mea si a ta.

" Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze… "

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-aspus ca un inger nu pazeste alt inger!

Acum cand te iubesc te rog nu spune NU doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

nima-mi plange cu suspine fiindca tu nu esti langa mine. Stiu departarea este grea dar te rog nu ma uita!

Pa, pa sper sa te ajute.

| Crissa16 explică (pentru DumiY):

Mulţumescc foarte frumoase, dar le am deja sad. :*.

| Crissa16 explică:

Vă mulţumesc amândurora :*. Dar pe ale tale, xDumy le am deja într'un folder slavate puppy dog eyes. Şii AlinaDina îmi plac foartee muult vă mulţumesc :*.