Salut . Provocari:1.Sa o pui sa isi spune cel mai mare secret. 2.Sa mearga pana in fata casei ( blocului) si sa-ti faca cu mana. 3.Sa bea 10 pahare pline cu apa. 4.Sa danseze pe masa. 5.Sa iti dea putin telefonul sa te uiti prin el: mesaje, poze ...6.Sa iti spune de cine ii place. Nu mai stiu altele
La jocurile cu carti pyteti incerca: Septica, Cruce, "Buda", Furnica.Altele nu stiu
Puteti sa: Va faceti multe poze ca sa le aveti in amintire, sa incercati toate hainele sa puneti multe accesori pe voi si sa va faceti poze , sa puneti muzica si sa cantati impreuna, sa incercati sa faceti o pizza singure ( ii amuzant cand incerci sa faci ceva nou si nu stii, mai ales cand esti alaturi de prietena ta ).
Distractie Placutaa Sa-mi scrii un msj dupa revelion si sa-mi spui cum a mers. Ai grija de tine Daca vrei, da-mi id-ul tau
Ai grija de tinee , Papa
Da`te de 5 ori de-a rostogolul si apoi incearca sa stai in cap.
Scrie un sms amoros si trimite`l unui numar aleator.
Vorbeste timp de 5 minute ca un bebelus.\
Striga in gura mare sau pe geam numele persoanei de care esti indragostit (a)
Imita un profesor de la scoala.
Suge`ti degetul si apoi plangi ca un bebelus.
Fa o descriere in stil rap pentru unul dintre jucatori.
Incearca sa stingi o lumanare doar cu nasul laughing
Timp de un minut comporata`te ca o maimuta in jungla.
Sa vorbeasca cu un anumit accent pana la sfarsitul jocului
Pt cariti...
-macao
-saptica
-tabinet
-toci
-poker
-razboi
prer sa iti placa
Pai daca sunteti doua fete puteti sa faceti un fel de petrecere in pijama. Puteti sa va luati amandoua mai multe haine si sa faceti schimb intre voi iar dupa sa faceti parada modei pe melodiile voastre preferate. Mai puteti sa coaceci prajituri impreuna sau sa gaditi deserturi usoare. Daca tot e revelion programul de la tv e plin de emisiuni. Bafta!
P. s : Sunt multe lucruri de facut dar momentan sunt in pana de idei. Daca vrei lasa-mi un mesaj privat cu id tau pana ma mai uit eu pe niste reviste de fete.