| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Deci acum 3 zile am facut cea mai mare prostie posibila pe care o puteam face.Am sarit coarda pe asfalt.Acum ma dor gleznele de ma mir ca pot merge si i-am spus azi antrenorului meu si el efectiv m-a oprit din tot.Mi-a spus sa nu mai lucrez delog picioarele, sa evit sa urc scari si m-a spus sa nu sar in niciun caz, ba pe langa ma si infundat cu pastile de calciu si a zis ca cel putin 2 saptamani o sa ma doara.Vi se pare normal caun antrenor sa reactioneze asa? Efectiv m-a oprit din tot si ma trimite la kineto de zici ca am reumă sau cine stie ce prostii.Nici la meciuri daca imi sparg nasul nu are treaba si acum ca a aflat ce am facut m-a oprit din tot

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Gleznele sunt destul de firave, gandeste te ca trebuie sa sustina toata greutatea ta. O fi stiind omul ceva ceva

| dullcat a răspuns:

Buna.Oare nu crezi ca antrenorul tau are suficienta experienta acumulata din practica+teorie, din moment ce a si lucrat cu multi oameni etc. si a vazut destule? Iar tu nu intrebi pe noi daca judecata lui este corecta? Nu pare deloc fair.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corpul este destul de fragil! Dacă nu are timp sa se refacă măcar 1 - 2 săptămâni o sa fie foarte greu pentru tine! Încearcă sa te relaxezi și sa faci activități care nu necesita folosirea picioarelor! Uita-te la un film de exemplu!