| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Deci am o intrebare.De ce unele fete sunt așa de nesimtite si de ce unii oameni au o igienă foarte proastă? Am avut un eveniment si ma machiam linistită inainte sa intru pe scenă si o fată vine la mine si imi cerșeste machiajele.I-am spus frumos ca nu dau machiaje deoarece sunt de uz personal.Cat timp am intrat eu pe scenă fata respectiva mi-a folosit machiajele.Am mers inapoi in cabina si m-am mai dat cu un strat de rimel pe care il folosise si respectiva.Acum, a doua zi, m-am trezit cu o bubita pe pleoapa, exact intre gene.Am mers la dermatolog si a spus ca asta se intampla daca folosesc produse la comun cu o persoană care nu are o igienă adecvata.Morr de nervi, de frustrare, caci nu mi se pare deloc normal.Si nu doar ea e că nu se spală, văd si aici pe TPU din ăstia cu " iarna speli hainele o dată pe saptămana" " iarna nu transpiri" si câte si mai câte

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Mi se pare penibil, mai ales ca fata sa nu ai un minim de igine laughing
Invata sa-ti faci un machiaj rezistent ca sa nu mai fii nevoita sa cari produsele dupa tine, exista persoane care iti umbla prin lucruri fara nici un stres.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asta inseamna clasele sociale.
Mereu o sa existe aia nespalati, nesimtiti si saraci, care o sa-ti invadeze spatiul. De aia devin oamenii aroganti, de aia nu trebuie sa umble saracii cu burghezii.

| Catrice a răspuns:

Lasă că îți ia tati alte machiaje laughing

| Ilovedinero explică (pentru Catrice):

Da frt, e atat de amuzant cand nu te speli si le poti da altora atâtea boli...

| SpoiledBrat a răspuns:

Păi nu erai tu Marea Luptătoare din Berceni? Ii aplici fetei o lovitură sub centură, o perversa că pe Tg Ocna si o stânga în barbie, așa o înveți minte data viitoare.