| Emena a întrebat:

Bunaa. Stiu ca sunt multe intrebari de genu`, dar chiar m.am plictisit de statusurile vechi. Vreau unele mai noi. Dau funditabatting eyelashes

2 răspunsuri:
| Pikachu_2484 a răspuns:

. Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea, nici macar persoana care puteam sa jur ca ma iubea! happy
● Ea nu se comparå cu restul’. e tot ce.ai visat. Ai o viata normalå´!? o så ti`o dea peste cap! ●

Daca ai nevoie Știi că sunt aici. Strigă-mă´și vin Nu´ti face griji big grin!
Ştii happy. Dorinţele sunt pe gratis big grin Eu Nu! kiss
If you hold my ` hand! ´˚. I will` take you away! ´˚. My heart ` beats ` like a drum. La la la Every` Day`!
Chiar dacă zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii love struck"
Si daca sunt o copila, ce?! Si daca ma enervez repede, ce?! Si daca vorbesc mult si prost ce?! Si daca te iubesc, ce?! Oricum tu nu vei intelege happy.

Daca ai impresia ca totul va dura La nesfarsit. Bun venit in realitatea cruda`. Gandesti gresit`!
Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!
Există bătălii pe care e bine să le ocoleşti, nu din teamă că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol câştigându-le!
Copilăria. Singurul paradis pierdut.
Puţine prietenii ar supravieţui dacă toţi am şti ce se vorbeşte în spatele nostru!

Fii civilizat cu toţii, sociabil cu mulţi, familiar cu câţiva, prieten cu unul/una şi duşmanul nimănui [-x.
Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa.
Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!
Poate că pentru lume eşti doar o singură persoană, dar pentru o persoană eşti întreaga lume.
Zborul este învăţarea aruncării tale pe pământ cu rateu.
A fi fericit nu înseamnă că totul este perfect ci faptul că ai decis să priveşti peste imperfecţiuni

Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza!
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta!
I need a miracle.i wanna be your girl.Give me a chance to see.That you are made for me happy!
Fericirea e ca un ecou: stii ca e acolo dar nu`ti raspunde :-
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce happy
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine love struck.
As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc happy.
Cand iti vine sa plangi adu-ti aminte de clipele in care zambeai.
As vrea sa pot sa-ti spun cat de mult te iubesc love struck As fi vrut ca niciodata sa nu te ranesc happy.
Poate eu nu stiu ce`i dragostea thinking dar de tine m`a legat ceva love struck!
Si daca dragoste nu thinking parca e bine, dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine, tine de tine pe unde umbli si cu cine.
• Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine! •
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tau.
Colorand zilele am observat ca am talentul de a le colora in negru big grin.
Aripile ce mi sau dat mi s-au frant, iar acum sunt condamnat sa traiesc iar pe acest pamant
Am invatat ca oricat ai plange lumea nu se opreste In loc pentru durerea ta. oh go on
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile or sa te impiedice sa vezi stelele! happy
Mi-e frica sa spun ca nu mai esti :-s.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste c-ai scapat! smug
Totul e ca o lume de cristal, iar eu sunt doar un ciob de sticla :-.ti-as lua zambetul pe care m`il daii blushing.
Oriunde te duci in aceasta lume happy. O sa vin dupa tinee :*.
Un miracol apare. Cand visezii day dreaming
Imagineaza`ti ce s`ar intampla thinking Daca ni s`ar implini orice vis day dreaming.
Si daca ai fi un sunet as vrea sa fiu chitara care'l canta sa ating mereu cate o nota pronfunda. ♥
Plin de idei pentru o iesire din banal ^^ acel copil ciudat cu acel ceva special
Omul nu a fost creat pentu a fi tintuit pe un scaun…dar poate nici nu merita ceva mai bun.

| Mademoiselle_2846 a răspuns:

1.Eu ti-am dat aripi, te-am indemnat sa zbori spre cer, da' nu ti-am spus ca sunt de ceara si se vor topii lejer!
2. tipul asta e plin de viata da' fara chef, nu vede ce nu vrea. n`aude ce nu`i place, pare suspect.pare ca are ceva in cap dar e defect. cauti sa aflii mai multe si zici "DAR NU-L INTELEG!
3.Am intentii bune, pe bune // n-ai tu idee // Cate cuvinte frumoase pot spune[ ]. // Am nevoie de-un minut // Ca sa-ti stric buna dispozitie
4."♥ - Iti revi repede, e genial,. Se linge pe buze, e subliminal, privirea cea lunga, te-alunga spre ea. te`ntrebi : oare ce vrea? - ♥"
5. Ea simpatica foc, tu simpatic deloc. Ea o tanti de top si d`asta practic iei foc. O plac baieti mai buni ca tine, mai mult ca tine. Mai mult de`atat sti ca tipei ii convine
6.Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent şi, logic, într-un final, un prost. Şi-un clasic adevărat, ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat
7."ღ[As vrea sa tina capul sus si sa stie ca la greu o sa fiu cu el. Nu lasam lantul strâns dintre noi sa rugineasca. Nu se baga intre noi vreun baiat sau vreo proasta!]"
8.Trecem dintr-o stare-ntr-o mie de stari Ma ucizi c-o privire, dar ma-nvii dupa un infinit de sarutari!
9. Daca aveam parte doar de aprecieri fara injuraturi, probabil eram ca altii, nu imi vedeam kpul de figuri.Si daca aveam bun simt si n te injuram si eu, credeai ca`s doar o fraiera de liceu fara tupeu.
10.Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea, nici macar persoana care puteam sa jur ca ma iubea!
11.[. stii cum e sa ii ceri timpului sa repete.momentele cand respirai doar prin zambete?".]
12.Sa nu te bucuri de tot ce`n societate`i interzis / e ca si cum ai sta paralizat la pat in Paradis!
13.Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit!
14.detasat fiind de toate. pe moment am realizat cine sunt, ce pot sa fac, cred in mine acum mai mult, ma intorc de la capat iau totul de la inceput insa n`am sa merg agale. acum sincer am sa fug!
15. Cine te iubeste. te cauta, Cine te vrea. iti spune, Cui ii este dor de tine. te suna, Cine nu. NU. e simplu!
16.Nu mai sunt copil cu slabiciuni de alta data. acum sunt slabiciunea altora. cu caracter de piatra.
17. Poate ca ai vrea sa mai fii langa mine cum erai candva. Dar fierbe tot sangele in tine cand stii ca imi vad de viata mea."
18. S`a schimbat timpu`. S`a schimbat si baiatu`. se vede ca nu`ti convine ca se intoarce roata. dar sa stii ca de acum inkolo.asa va fi.Eu imi voi bate joc si tu vei suferi!
19. O sa iubesc ce-mi place. O sa uit ceea ce ma doare. Nu o sa iert ceea ce mi se greseste. O sa fiu buna cu cine merita! Si rea cu cine trebuie!
20.
o vezi? nu e trista, chiar deloc.zambste suav, are privirea de foc. E dulce si o iubesti stii bine. dar ea, deja nu se mai gandeste la tine

Hope you enjoy it love struck