anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaalove struck Ce mai faceti? Am o serie de intrebari daca sunteti draguti sa raspundeti:

1.ptr baieti: Ce apreciati cel mai mult la partenera voastra?
2.ptr fete: Care sunt cererile voastre (comportamentale) de la un baiat?
3.Care este cel mai mare vis? Dar dorinta? a voasta...
4.ptr adolescenti: Ce asteptari aveti de la viata?
(va multumesc :*)

Răspuns Câştigător
| Sigmund a răspuns:

La partenera mea apreciez cel mai mult sinceritatea, onestitatea, dragostea ei pentru. mine, simtul ei dezvoltat al umorului. Cel mai mare vis ar fi sa raman cu partenera mea impreuna toata viata, chiar daca aici o sa spui ca sunt un pic mai demodat.Asteptarile mele de la viata constau in intemeierea unei familii solide, o slujba din care se castiga bine, sanatate si fericire, ca daca avem sanatate, restul vine pe parcurs.

6 răspunsuri:
| Stefanaaa a răspuns:

2.
-> Sa nu fie badaran
-> Sa nu ma lase pe locul 2. Eu sa fiu prioritatea 1.
-> Sa fie sincer
-> Sa fie fidel
-> Sa fie inteligent [adica sa lege doua vorbe.nu atunci cand il intreb ceva sa dea din umeri zambind]
-> Sa fie amuzant
-> Sa ma respecte.

3.
->Vis: Bineinteles ca oricine vrea sa fie cu persoana iubita laughing
->Dorinta: Sa nu uite de ziua mea rolling on the floor

4. far awaaay. | money, love & fun. please, let a message after the bip.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la un baiat as avea cererea sa ma iubeasca sh ca fie loial sh cel mai imp sa fie frumos ca alex alex+cryss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms mersi :*:*

sigmundsigfried nu esti demodat acelasi lucru imi doresc si eu dl partenerul meu love struck

| didii a răspuns:

Pai cererile mele de la un baiat ar fi ca el sa fie loial, sa ma respecte, sa fie fidel...etc.big grin

cel mai mare vis al meu ar fi sa am propria mea firma de cosmetice (parfumuri, farduri, rimeluri, etc.) si sa detin o vila imensa la malul marii, undeva unde e soare si caldura, de preferinta Dreamland Beach care se afla pe insla Bali in Indonezia.

Si sa am o familie mare si fericita. happy

Happy End xD!

| ioooooooooo a răspuns:

1.corect sa fiu:cel mai mult apreciez fundu apoi sani si fata desigur si pe urma celelalte.
2. cel ma mare vis al meu este sa gasesc fata perfecta pe care sa o iubesc si eu

| MyDream a răspuns:

Cred ca toate fetele vor ca un baiat sa le iubeasca si sa le respecte dar eu mai vreau ceva...sa ne intelegemwinking... cea mai mare dorinta a mea e sa am un salon de frumusete sa fie al meubig grin