| SabinaaRoibu a întrebat:

Bunaaa! Ce părere aveți voi despre următoarele prenume: Rebecca, Raisa, Ștefania, Sofia și Anastasia? O părere despre fiecare în parte? happy Pe care l-ați alege și de ce? Multumesc frumos! :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Rebecca" - îmi aduce aminte de principalul antagonist din telenovela "Salomè". Atunci a fost prima când am auzit acest nume. Tipa avea părul roșcat iar acum, de câte ori aud acest nume, îl asociez cu nunanța de culoare roșcat închis sau grena.

"Raisa" - Îmi aduce aminte de cea mai bună prietenă a unei cunoștiințe.
E un nume mai rar dar care mie personal nu-mi place.

"Ștefania" - Din nou, îmi aduce aminte de un personaj dintr-o telenovelă, mai exact una dintre antagonistele telenovelei "Uzurpatoarea" din 1998.
Tipa avea părul blond iar de fiecare dată când aud acest nume, îmi aduce aminte de acel personaj și îi asociez culoarea blond.
Ca nume personal nu-mi place.

"Sofia" - Îmi inspiră o tentă de aristocrație.
Îmi vine în minte culoarea grena combinată cu maro atunci când îl aud.
E unul dintre numele care îmi place. happy

"Anastasia" - Îmi aduce aminte de telenovela mea preferată "Estrambotica Anastasia" (Extravaganta Anastasia) și de personajul principal al telenovelei.
E un nume plăcut dar îmi place pronunția lui în lb. spaniolă, diferența făcând-o accentul.

De ales aș alege "Sofia", deoarece îmi place cum sună și cum se pronunță și că nu e așa de des întâlnit ca altele. happy

| SabinaaRoibu explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi atat de frumos si sa scrii atat. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru SabinaaRoibu):

Cu drag!

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sofia - înțelepciune.

| Drimmero a răspuns:

Sunt doar nume, toate astea 4 sunt destul de comune de la o vreme. Din 10 fete gasesti macar 2 cu Raisa sau Rebecca.
Sa zicem ca Sofia imi place cat de cat mai mult fata de restul, imi da o aura de ceva finut, ceva angelic, habar n-am sa exprim cum vreau

| Celcestietot a răspuns:

Buna! Fiecare nume este frumos in felul sau - mie pur si simplu imi place Sofia happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ștefania mi se pare cel mai frumos nume + ca e un nume sfânt.

| Ødegaard a răspuns:

Primele două, de gipsy, al doilea ok, ultimul și penultimul foarte drăguțe

Întrebări similare