anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaabatting eyelashes! Pentru cei ce au trecut prin clasa a 9-a, sau cei ce vor urma, cum a fost sau cum credeti ca o sa fie? >>:8-?-scuze pentru >categoriewhistling

Răspuns Câştigător
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Seara buna!
In clasa a 9 a a fost destul de tare. Daca la inceput a existat teama aceea de noutate (colegi, profesori noi si un liceu necunoscut), cu timpul m-am acomodat.Si asta nu doar datorita unora dintre profesori care se purtau model, ci si colegilor care au fost deschisi de la bun inceput si am devenit o clasa unita, chiar daca uneori se mai ivesc mici certuri.Acum,desi mai e putin si am 18 ani, sunt clasa a 11 a si cunosc liceul ca in palma,colegii sunt tot ok,profesorii stiu cu cine stau de vorba si totul merge ca pe roate. Totul e sa fii exemplu la inceput,in banca ta, cu bun simt si toate cele, iar apoi nu mai e nici o problema.

3 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Cand m-am dus in clasa a 9 m0am dus cu mami si tati. Eram foarte emotionata, noaptea dinaintea primei zile nu am dormit.
Am ajuns acolo si am vazut ca erau multi pierduti in spatiu la fel ca si mine. A doua zi a fost mai grav, nu mai gaseam clasa laughing
Incet incet te inveti, important este sa fi o persoana sociabila!
un pont: nu intarzia in prima zi!

| BlueBird a răspuns:

Eu voi trece anul asta in a 9-a si sincer abia astept sa cunosc colegii noi, sa imi fac prieteni, sa cunosc profesori ( mai mult sau mai putin incantata ). Dar imi e si teama putin de testele alea initiale. In rest sper sa fie bine; sigur ma acomodez usor happy

| pupu_7309 a răspuns:

Eu am trecut de clasa a 9 a si mi s-a parut distractiva si usoara.acum depinde cum o vei privi tu