| DianaDidi95 a întrebat:

Bunaaaa. Cred ca unii dintre voi ati auzit de acele site-uri prin care poti face bani dand clik-uri pe anumite reclame. Azi am descoperit si eu unul nou. si ce e super e ca este singurul de aceste gen din Romania, deci oata lumea poate intra pe el. Ceea ce vreau sa va intreb (pentru cei care il stiu, sau ce care au cont pe el), cunoasteti ceva "ponturi"? Abia azi mi-am facut cont si mna.
Pentru cei care nu stiu, acesta este: http://www.smart-click.ro/inv-9Bln6NjJiyIL

Multumesc frumos. :)

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fake.Te pune sa faci multe chesti si pana la urma te pune sa trimiti un SMS care e cu bani!

| Jorah a răspuns:

E fakewinking la fel cum sunt majoritatea. Cand castigi tu ceva anunta-ma. ( ceea ce nu se va intampla )

| DianaDidi95 explică (pentru Jorah):

Nu risti, nu castigi! happy

| Aqustic a răspuns (pentru DianaDidi95):

Mai bine nu risti decat sa pierzi tot happy

| DianaDidi95 explică (pentru Aqustic):

Tocmai asta e ideea, ca nu ai ce pierde! thinking decat timpul..si nici ala nu-ti ia mult. 20-30 de minute pe zi, maxim! :d

| Wøodenpints a răspuns (pentru DianaDidi95):

Nu-i nici un risc, e doar pierdere de timp.

| 93Silviu93 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic despre porcariile astea...castigi prea putin, am incercat si eu pe mai multe site-uri sa castig dar faceam mult prea putini, dracului 0, 01 centi pe click?

| DianaDidi95 explică (pentru 93Silviu93):

Ai dreptate.dar sunt persoane care chiar au scos multi bani din porcariile astea, cu putina rabdare happy

| Jorah a răspuns (pentru DianaDidi95):

Da, oameni platiti de ei sa zica ca au scos. N-ai de pierdut nimic dar e o prostie. Gen site-urile 'castiga un iphone' cine e atat de prost sa iti dea tie bani sau telefoane. Jalnic.

| 93Silviu93 a răspuns (pentru DianaDidi95):

Ce rabdare neicalaughing
cu alte cuvinte dupa cate am vaz pe site-ul asta care ni l-ai prezentat castigi 0.01 RON(pentru nestiutori asta inseamna 1 ban/clicklaughing) deci la 100 de click-uri faci 1 leu...wtf tu chiar atata timp liber ai? mai bine hai sa ne vedem in realitate sa ne gasim ceva calumealaughing

| blondutza92 a răspuns:

Buna! uite un site pe care faci bani in functie de cat de vizualizat este contul tau.Deci daca ai multe cunostinte poti face foarte usor.Eu am scos banii deci nu e teapa.Incearca-l si imi spui ce parere ai.
http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=226651