E fake la fel cum sunt majoritatea. Cand castigi tu ceva anunta-ma. ( ceea ce nu se va intampla )
Nu risti, nu castigi!
Mai bine nu risti decat sa pierzi tot
Tocmai asta e ideea, ca nu ai ce pierde! decat timpul..si nici ala nu-ti ia mult. 20-30 de minute pe zi, maxim! :d
Nu-i nici un risc, e doar pierdere de timp.
Nu stiu ce sa zic despre porcariile astea...castigi prea putin, am incercat si eu pe mai multe site-uri sa castig dar faceam mult prea putini, dracului 0, 01 centi pe click?
Ai dreptate.dar sunt persoane care chiar au scos multi bani din porcariile astea, cu putina rabdare
Da, oameni platiti de ei sa zica ca au scos. N-ai de pierdut nimic dar e o prostie. Gen site-urile 'castiga un iphone' cine e atat de prost sa iti dea tie bani sau telefoane. Jalnic.
Ce rabdare neica
cu alte cuvinte dupa cate am vaz pe site-ul asta care ni l-ai prezentat castigi 0.01 RON(pentru nestiutori asta inseamna 1 ban/click) deci la 100 de click-uri faci 1 leu...wtf tu chiar atata timp liber ai? mai bine hai sa ne vedem in realitate sa ne gasim ceva calumea
Buna! uite un site pe care faci bani in functie de cat de vizualizat este contul tau.Deci daca ai multe cunostinte poti face foarte usor.Eu am scos banii deci nu e teapa.Incearca-l si imi spui ce parere ai.
http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=226651