anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunăăăăăăăă tuturor.
Cum este dragilor în vacanţăăă?
Aştept păreri. Am chef de conversaţiii... big hug >:d

13 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Iti promit ca o sa iti raspund la intrebare, sau o sa te contactez in privat cand termin cu examenele, si o sa iti spun cum ma simt in vacanta.:-s

Deocamdata teroarea ma cuprinde.

| Dumnezău a răspuns:

N-as zice ca-i incendiar, da' e relaxant.Bautura,chitara,peripluri cu brigada, fumuri, lipsa de stres distructiv, e bine, ma ajuta sa gandesc limpede.

| MarioOnette a răspuns:

Ma plictisesc deacum 24 de zile de cind am intrat in vacanta sad cu prietenii ies 1 in saptamana si gata si nu e char distractiv dar nici la scoala nu vreau

| SweetSacrifice a răspuns:

ORIBIL. (cand ai examenele maine ). Pentru cei de a 8-a (ca si mine ), vacanta asta nu a inceput inca.

| Useeeer124124 a răspuns:

Foarte plictisitorrr yawn Tu?

| LoveÈℓa a răspuns:

Plictisitorrrrrr...dar nu vreau scoala mai ales ca trec in a 8 si va fi mult mai greu etc.

| Gabitzu246 a răspuns:

Deci in primul rand nu am intrat in vacanta mai am inca 2 saptamani de scoala si in al treilea rand nu mi-as dori sa vina vara pentru ca merg la bunici la tara in fiecare an si ii ajut cu fanul de pe camp, baloti etc. chestii din astea si cand incept scoala sunt obosoit

| DouaPuncteD a răspuns:

Din cate vad majoritatea dintre voi aveti examene.
Off, bafta maree va urez big hug!

| DouaPuncteD a răspuns:

Şi a mea e foarte tare.
Am scăpat de şcoalăă. Asta mă bucură cel mai mult.

| TakeMeToTheHospital a răspuns:

Relaxant. Am scapat de grija scolii. Avand mai mult timp m-am apucat si de sala.winking

| Painy a răspuns:

Well... pentru mine vacanta este una foarte frumoasa! Merg in padure in fiecare zi cu prietenii, batai cu apa, discutii, jocuri peste jocuri etc.
Soare este din plin aici la mine. Lipseste si ploaia [ cu toate ca ieri asta s-a intamplat laughing.] Fur cirese si gorgoaze, le mananc, beau apa ca sparta rolling on the floor. Oh, da! Ice cream is ver important! Deci nu-mi lipseste inghetata din mana sau sucurile reci :X Vacanta asta am inceputo PERFECT alaturi de cei dragi.
Iti urez si tie o vacanta placuta la fel ca a mea >:d<
XOXO.
P.S.: Cum e vacanta ta? love struck

| Sasann a răspuns:

Plictiseala foarte mare... :-s

Succes gabriela la examene.