| Helene a întrebat:

BunaDeci chiar am o problemutsaAcum cateva zile mi-am anuntat prietenii ca nu ma mai intorc in tara si raman la scoala aici.Si azi o prietena, sau cel putin era mi-a zis ca gata ca nu mai suntem prietene si ca eu i'am uitat.Si chiar nu i'am uitat, ma gandesc la ei dar nimeni nu stie ce am eu in minte, sau de cate ori plang.Eu mi-am facut aici 2 prietene, de fapt vb cu ele din decembrie si am incredere in ele si ei si se intorc impotriva mea. Mie mi se pare normal sa imi fac prieteni aici, sa vb si cu altcineva.Ba chiar o fata mi-a zis ca eu ma distrez si ca fac baie in ocean; dar ce sa fac sa stau in casa sa plang si sa fiu emo ca nu mai sunt cu ei? Vb cu toti cand am ocazia, ii sun si mi se pare ca totul se sparge in capu' meu. Ps:Eu sunt in Franta, si nu am vrut sa zic ca raman aici cand eram acolo pentru ca nu am vrut sa creez discutii. Ce sfat imi dati?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci sa-i uiti. Un prieten bun s-ar bucura daca tu ai fii fericita (sunt convins ca acolo te simti mult mai bine decat aici) si ar fi alaturi de tine cand vine vorba de stabilirea ta acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La naiba!
Tu cum te-ai simti?
Si ca sa o iau pe limba ta si sa nu ma iei cu "voi intelege"chatterbox.
Daca iubitul tau ar zice ca pleaca intr'o tara straina pentru x timp si dintr'o data iti zice "O sti...nu mai vin in tara!".
Cum te-ai simti? Abandonata, singura, trista, dezamagita, neiubita...aaa.chiar toate!

Iti aduci aminte ce prost te simteai cand te certai cu cea mai buna prietena si simteai ca o pierdeai... exact asa se simt si ei crede-ma.
Si in privinta ideeilor geniale de mai sus, nu iti face rau cu mana ta ca te va durea si mai tarewinking.
Eu am simtit-o pe pielea mea.
Dar reenind la tine, intr-un final o sa inteleaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ne uite anonimule ia vezi

| KAMYTZU a răspuns:

Asta este prieteni prieteni dar viatata pune pe o hitrie ce e mai imp pr iti faci peste tot...