anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BunaSpuneti-mi si mie un site sau ceva caut un card de 16 GB ieftin. Unul pana in 50 lei cu transport sau de 8GB cu transport la pret de pana in 30 lei. Funda

Răspuns Câştigător
| Cruciuliță a răspuns:

Nu cred ca gasesti asa ieftin. Stii ceva? Te invat ceva. Nu face comanda pe net caci costa enorm transportul! Daca vrei card, cauta in orasul tau o firma de calculatoare (chiar si de calculatoare second hand), ii intrebi daca iti poate aduce PRIN COMANDA un card de 16 gb la un pret mai ieftin. Daca faci la o firma din orasul tau nu mai trebuie sa platesti transportul (ii intrebi ca sa fii sigur si ai sa vezi ca asa e!). Te vor informa ce au (uitandu-se pe calculator la site-ul lor), la ce pret e totul si comanda vine in a doua-treia zi.Banii ii dai dupa ce vine comanda, cand o ridici. Mie mi-a trebuit pentru aparatul foto un card de 16gb de clasa a 10. Dar a fost putin peste 100 lei (card memorie de la ADATA). Eu zic sa te uiti si la clasa, nu-ti lua sub 10! E un sfat. Ei, de abia astept sa vad daca ai reusit maine sa faci ce te-am invatat! Sa-mi spui daca... nu uiti!

1 răspuns:
| 0rlando a răspuns:

Nu există așa ceva. Un card de 2GB costă 30 de lei fară transport.