Eu zic ca te-a placut si poate chiar te place, si mai zic sa il lasi in pace. 1. pentru ca o sa ti-o faci dusman pe fata aia si nu merita si 2. daca ar fi stiut ce vrea, venea el la tine. si mai e si 3. poate dupa ce vede ca nu mai esti lesinata dupa el o sa vina el la tine. si stai linistita, nu o sa fii singura toata viata, peste vreo 5 ani o sa razi de chestiile astea (desi acum sigur nu crezi asta)
Stii cum e, nu l am intrebat daca ma place, eram undeva mai multi si am vazut ceva si ca sa ma bag in seama cu el i am zis,, iti plac?,,. Ma refeream la acele lucruri, dar ma uitam la el, nu mi am terminat propozitia si apoi am vazut ca se uita ciudat. Atunci mi am dat seama ca poate a inteles gresit ce am spus...
Daca s-a uitat asa ciudat la tine cand i-ai adresat acea intrebare inseamna ca el probabil a inteles ce a vrut, poate ca te place si de aceea primul inteles la care s-a gandit a fost acela daca lui ii place de tine
Ai gresit cand l-ai intrebat cand era impreuna cu acea fata! Uite, daca zici ca te privea atat de mult, poate chiar te place, si poate acea fata a observat si i-a spus! Totusi... daca e ei sunt cu tine in clasa, nu stiu cat de bine va fi sa vrei sa fii cu el sau sa-i spui ca-l placi, nu cred ca va fi ok, in primul rand, daca va veti desparti vei suferi enorm pentru ca il vei vedea zilnic si nu-l vei putea uita, in al doilea rand, vei fi vazuta prost de catre colega sau colegii tai! Nu fa tu primul pas in orice caz!
Stii cum e, nu l am intrebat daca ma place, eram undeva mai multi si am vazut ceva si ca sa ma bag in seama cu el i am zis,, iti plac?,,. Ma refeream la acele lucruri, dar ma uitam la el, nu mi am terminat propozitia si apoi am vazut ca se uita ciudat. Atunci mi am dat seama ca poate a inteles gresit ce am spus... De aceea de atunci nu am mai vorbit cu el, imi era frica ca iar voi spune ceva gresit...
Si stai linistita, tu doar nu grabi lucrurile, daca te place cu adevarat, va incerca sa-ti spuna asta odata si odata!