| 1pitiqaa269 a întrebat:

Bune TPUhee hee! Am si eu nevoie de cevahappy!
Vreau si eu niste mesaje pentru. Craciunbig grin si sa fie frumoase!
Adica sa nu fie Craciun fericit sau Merry Christmasbatting eyelashes! Sa scrie mult mai multhappy!

Multumesc:*:*:*! [Fundita la cele mai multe mesajehappy!love struck

Răspuns Câştigător
| printesuca1999 a răspuns:

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre colindatori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori! Craciun fericit tuturor! Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre colindatori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori! Craciun fericit tuturor

mos craciun si craciunita se tot plimba cu dubita si ii zic vreo 5 cuvinte:te iubesc tu tine minte! trimite la 10 pers dragi inclusiv mie si maine se va intampla un miracol daca il vei ignora vei avea ghinion tot anul 2012 scuze de mess

Un Craciun cu Bucuri cu cadouri si copii haideti astazi de Craciun sa va urez un an bun. Craciun fericit si fie ca mosul sati aduka tot ceti dorestibig grinbig grinbig grin

Se aproprie Craciunul si Mos craciun este pe drum ce cadou ai vrea sati aduka : 1) un sarut de la mine 2) prietenia mea 3) o noapte cu mine 4) un zambet 5) o casa de turta dulce 6) alceva 7) prieteni adevarati [scuze de mass] raspuns obligatoriu

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨★¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**o**♥*o¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**♥**o**o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**o**♥***♥*o¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨*****♥*o**o***¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨**♥**o*****o**♥*¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨******o*****♥**o**¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨****o**♥**♥**o***♥**¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨____l_l_____¨¨¨¨¨¨¨¨

Aho, aho, prieten bun.Care stai pe mess acum. I-a opreste-te din scris. Si-asculta ce-am de zis. Chiar de esti cu DND. BE RIGHT BACK sau BRB. Sper sa nu imi dai ignore. Ca iti spun un plugusor.N-am intrat sa te stresez.Am intrat sa iti urez. La Multi Ani si fericire. Liste de id-uri pline! Sarbatori fericitee.

Craciun fericit sper ca te-am ajutat [Funditita plssss]

0 răspunsuri: