Din cate stiu eu asta patesc cei care au probleme cu tensiunea. Bunica mea a suferit acum 7 ani un accident vascular care a lasat-o paralizata, iar mama are aceleasi probleme cu tensiunea, insa ia medicamente si isi masoara constant tensiunea ca sa nu pateasca si ea.Probabil ca si eu voi avea aceleasi probleme...Nu poti sa stii niciodata. Oricum asta se manifesta la o varsta mai inaintata.Mai bine investighezi.
Simptomele pe care le descrii, pot fi si din alte cauze.Eu am o circulatie proasta a sangelui, probleme cu colicistul, dar nu am tensiune mare sau oscilanta.Si totusi mai am probleme cu durerea de cap,durere la picioare(gambe). Decat sa tot iei calmante,fa-ti un test de analize si apoi isi da medicul seama din ce motive ai probleme cu sanatatea.E mai bine sa previi problemele viitoare de sanatate, decat sa le tratezi in viitor! Poti mosteni problemele de sanatate, dar acum, cu atatea informatii, poti preveni.Noi,cum,mancam altfel si altceva fata de bunicii nostri,sedentarismul este in floare, pentru ca asa este situatia(eu daca alerg, se uita lumea la mine parca as fi de pe alta lume). Seara, de la ora 22, pe canalul EUFORIA, la TV, este o emisiune Dr OZ, foarte instructiva.Acolo a spus, ca daca te doare la ceafa, este dintr-o cauza, daca te doare in frunte, este din alta cauza...Cauta pe GOOGLE, poate gasesti ceva, sa te dumireasca, pana mergi la medic.Sanatate!
Este adevarat ca riscul de accident vascular cerebral este mai mare in situatia in care au fost cazuri in familie, insa nu este si obligatoriu sa se repete.
Durerile tale pot fi din multe alte cauze. Deja 3 saptamani este foarte mult si ai grija la dozele de nurofen si ibuprofen ca sunt destul de tari.
Banuiesc ca nu vrei sa mergi la doctor din moment ce ai cautat un raspuns aici, insa nu mai sta asa ca nu e de glumit.
Multa sanatate.
123458544555 întreabă: