| Gise a întrebat:

Bunna! Am si eu o problema... mi-a intarziat ciclul! Luna trecuta mi-a venit in 21, acum suntem in 23 si nu a aparutsad *mentionez ca sunt virgina*
ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Si daca esti virgina, ce este? Nu inteleg!
Poate faci referire ca nu ai avut nicio tentativa sexuala. Bun.
Poate sa iti intarzie din motiv ca poate esti fi racita sau dereglari hormonale ori pe fond de stres.
Nu ai de ce sa ai teama, marea majoritate a fetelor si femeilor se confrunta cu intarzierea ciclui menstrual cel putin o data pe an.
Mergi la medicul de familie.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara-ti pastile pentru reglarea ciclului menstrual! Asa i se intimla si sotiei mele.

| andreea8888 a răspuns:

Medicul ginecolog este cel mai in masura sa iti dea sfaturi, retete sau orice alt ajutor in acest sens!
Poate fi o dereglare hormonala lejera cum pare fi un sindrom sau orice altceva!

| Gise explică:

Multumesc pentru raspunsuri

| Dorinel a răspuns:

Dovada ca cel mai bine e sa fi baiat :X:X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai d ce sati fc griji daca esti virgina in leg cu un bebe... dar e posibil sa fi racit sau cv d genu... oricum daca nu iti vine ar trebuie sati fc o programar ela un ginecoleg ca sa nu cumva sa ai altceva.

| aiCEVAcuMINE a răspuns:

Dia te ajuta baiatul este ceva normal sa iti intarzie fata mea mai ales daca ai un ritm de viata mai agitat sau este racita jos cum se zice, hai ca stiu si eu cate ceva dar de ce nu te duci la un control ca nu se intampla absolut nimic :-)