anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buun.deci as vrea daca se poate cineva care se pricepe. poate suna amuzant ce o sa va spun dar nu stiu ce ar trebui sa fac.deci cand am intrat la liceu o fata, colega de banca acum, tot intra in vorba cu mine mai mult de cat ceilalti si asa am ajuns sa ma inteleg cu ea cel mai bine din clasa. apoi cand vorbeam prostii deale noatre eu tot glumeam de spre vrajitoare, paranormal din astea si ea mi-a marturisit ca si ea e de fapt un fel de vrajitoare.atunci am zis ca vrea sa se dea interesanta si ma ia de fraiera sau asa ceva, pana intr-o zi cand am fost la ea acasa si mi-a aratat o carte de magie ca tot o bateam eu la cap. m-am uitat f putin si m-a lasat sa ma uit doar pe magia alba ca cica daca ma uit pe cea neagra pot sa mor sau sa innebunesc sau oricum ceva grav mi s-ar intampla.si cica are la mana inele cu vraji si lanturi tot asa pe care nu le da jos nicioadata aproape. bun si cand incercam sa o mai trag de limba despre chestia asta, credeam ca ma ia la misto da ea vb serios o intreb daca face si vraji negre si o zis ca da, ca eu facut la unu sa vada daca o iubeste. mie mi-a zis ca emit nu stiu ce unde magnetice si lumea ma vede ca pe o ciudata.in fine are un inel care ii face un scut impotriva celor care vor sa o atace sau ii vor raul. mie mi-a zis ca eu nu ii emit ei nimic rau si cica as fi prea slaba.ma rog si mo pus un pic pe ganduri ca imi zicea de parca era normal ca face vraji mai ales negre .buuun...deci mie imi place de ea asa daca n-ar face vraji dar mie nu stiu cum sa numi faca ceva, iau si asta in calcul ca doar no sa-mi spuna.nu vreau sa-i fac nimic rau dar parca cred ca mai bine nu ma bagam cu ea bine ca iau in calcul si ca e posibil sa ma fraiereascae dar f slabe sanse. ce ar trebui sa fac eu acum dupa ce am aflat? ca ea sa numi faca mie vraji ca in rest nu-mi pasa e alegerea ei eu am incercat sa-i explic ca nu e bine si o sa mai incerc da nu prea ma ia in seama.deci nu mai vreau vraji m-am saturat ca tot eram eu aia pasionata de paranormal l-am atras dupa mine nu-s nebuna e pe bune ce sa fac? sa ma duc la vreun preot care are dar? deci pana acum nu simt ca mi-a facut ceva da imi iau masuri
nu vreau raspunsuri in batjocura
daca stiti vreun preot din iasi sau daca ma puteti sfatui in vreun fel va multumesc
dau fundita
sper sa nu gaseasca ea intrebarea siar da seama imediat ca eu am pus-o

2 răspunsuri:
| helpu a răspuns:

Stai linistita ca nu e vrajitoare happy Probabil e nebuna. Daca crezi ca iti poate face ceva...du`te la preot.nu conteaza.la orice preot... Dar nu cred ca e vb de ceva real.o fi vreo carte pentru copii. Daca vrei. spune`mi si mie cum se cheama cartea aia pls.
Bafta! :*

| vrajitor666 a răspuns:

Da te pot ajuta sigur are farmece cu magie negra facute eu practic asa ceva si sunt 100% sigur