| LecSiee a întrebat:

Buuna!kiss

Vruiam sa fac un fel de concurs intre Facebook si Hi5 happy

Deci voi ce alegeti?
Spuneti de ce va place cel ales si ce va enerveaza la celalalt big grin

Dau vot la cei ce aleg site. ul castigator >:.

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Facebookkkk love struck
nici nu se compara cu hi5-ul unde cocalarii si pitipoancele sunt la putere rolling on the floor)
majoritatea vedetelor au afcebook!
pe hi5 numai fani handicapati se dau drept persoane publice si pun 5-10 poze dupa intenet!

deci aleg facebook love struck

bye -bye

| Tzuc a răspuns:

Aleg Facebook pentru ca e mult mai popular si mai bunwinking>. si nu imi place hi5 ca prea multi cocalari si piti aulaughing plus ca la moda e sa ai facebook nu hi5tonguelaughing

| Caaty a răspuns:

Intre Facebook si Hi5 aleg cu siguranta Facebook-ul.
Sunt adepta site-urilor de socializare, asa ca am si Facebook si Hi5 si multe altele.
Mi se pare ca Hi5-ul s-a umplut de "cocalari" si "pitipoance". La fel o sa se intample si cu Facebook-ul; sunt sigura!
Un lucru interesant la Hi5 il reprezinta personalizarea profilului.La Facebook, imi place foarte mult butonul "Like", chat-ul etc.
Dintre astea doua, eu optez pentru Facebook 100%

| LecSiee explică:

Facebook - 3 voturi
Hi5 - 1 vot

Continuati!:*big grin

| dtcvygk a răspuns:

Am cont si pe hi5 si pe facebook.la inceput stateam doar pe hi5 si ma jucam barn buddy dar de cand acesta nu mai merge m-am mutat pe faceebook.imi pare rau ca pe facebook nu se poate face profil personalizat dar nu stiu daca atti observat dar pe facebook majoritatea isi pun numele reall nu ca si pe hi5 cu tot felul de porecle si simboluri si nu stiu ce alte tampenii...deci aleg facebook:d