Sper sa nu citeasca nevasta-mea. Femeia ideala e dispusa sa discute subiecte teoretice, cam o ora, doua zilnic, si este competenta in stiintele sociale: Istorie, Economie, Sociologie, Antropologie Culturala, Stiinte Politice. Vorbeste engleza, dar mai ales poate citi orice text in aceasta limba. Ca orientare ideologica, este liberala, si uraste orice regim autoritar sau dictatorial, si in special nazismul. Accepta, fara sa incurajeze sau sa astepte asta, ca sotul sa intre in conflicte, inclusiv conflict fizic.
Prin rationalitatea de care vorbeste RAY inseamna ca fata aia sa se creada o primata si sa-i placa bananele.
Eu as vrea sa aiba parul alb,ca gheata,bust mediu,slabuta-medie,putin mai scunda decat mine,sincera, loiala, sa-i placa ce-mi place si mie, sa fie faina. Am visat-o si conform visului pe data de 2023, noimebrie, ziua 15, ora in jur de 01:00 noaptea as sta pe banca cu ea si ne-am saruta. Of, un vis sau un semn? O conectiune a destinului sau o fantezie? Ea exista sau nu? Ea a visat acelasi vis?
Scunda,dar nu foarte scunda,gingasa ca doar de aia e fata,bruneta,parul lung,ochi verzi,forme si sus si jos ca oricui ii plac astea,sa nu fie cocalara, sa ii placa muzica buna, sa fie amuzanta, intelegatoare, dragastoasa si de incredere.
Par negru, cret, ochi caprui, ten ciocolatiu deschis, slabuta, undeva la 1m 70, sa zambeasca des, sa aiba o privire oarecum provocatoare si totusi senina si delicata. Fara forme voluminoase, adica piept sau fund foarte mare. Cat despre caracter... sa fie aparte. Sa nu caute distractii de moment fara valoare, ci ceva serios. Sau o fata din Japonia- aici nu cred ca e nevoie sa descriu
Ideala prea mult spus, fiecare are parerile si preferintele lui, dar oricum daca o fata este frumoasa si desteapta se vede asta
Dar eu nu suport o fata care are partea din fata la vedere, prea mult adica decolteul si buricul poate sa fie cat de frumoasa si desteapta vrea ea, daca vine imbracata asa o sa imi provose scarbã
Acum sa dau preferinta mea e sa fie Mai mica de 1, 65 si sub 60 de kg restul frumusetii la fata depinde de privitor, dar mie imi plac fetele mai copile la aspectul fetei.
anonim_4396 întreabă:
hasiyukflo întreabă: