Avand in vedere la persoanele care au ajuns asa, si la bagajul lor de cunostinte, ar trebui sa stii si programare (web)
Intelege ca nu asta este raspunsul cautat de el )
Fă-mă tu să ințeleg ce vrea!
" Joker3134 explică : Dar știi meserii care sa stai la PC înafara de programare și copt centre?"
si eu spun "secretară"
și tu spui : "Intelege ca nu asta este raspunsul cautat de el"
-------------------
cam ciudată poziția ta, nu ți se pare?
Ba da
Trebuie doar sa mai glumim uneori ^_^
Răspunsul tău e la care intervenție? la prima sau a 2 a, in sus, că imi pare nu se leagă cu nici una
La a doua
Ok și care-i problema:?
"meserii care sa stai la PC înafara de programare"
nu se incadrează ce am recomandat? sau jobul "secretară" e ceva injositor?
sau mai bine spune că n-ai fost atent și ai intervenit o leacă pe lângă subiect...
O hai mai... nu pot sa cred ca faci caz din astea, chiar credeam ca intelegi mica gluma si "interventie", raportata la tot ce i-am raspuns pana acum, si nu era acela raspunsul cautat de el (desi ala era... ma gandeam ca este evident), avand in vedere ca a intrebat din nou. Nu era nimic in sensul negativ :/
Si nu, nu este nevoie sa citezi din nou ce am spus.
Imi cer eu scuze ca m-am exprimat gresit, numai bine ^_^
"DoarBogdan: si nu era acela raspunsul cautat de el (desi ala era... ma gandeam ca este evident)"
cum spuneam, ești contradictoriu dar... in linii mari, apreciez
Nu. Pentru că wordpress îți dă mură în gură și fără cunoștințe de web design clasice.
Cică unii caută. Nu știu nu mă întreba de salariu.
Bă frate, vrei să înveți programare? Îmi zici frumos în privat și te pun în legătură pe Facebook cu un prieten care într-adevăr știe cu ce se mănâncă așa ceva. Și nu o să îți ceară nici un ban pentru acest favor.
Ce developer, wordpress e blogger. daca nu cumva vrei altceva, dar e confuza legatura.
Nimeni10 întreabă: