| Pichakchiu a întrebat:

Ca sa pui masa musculara, chiar e nevoie de suplimente? Adică steroizi sau mai știu eu ce?!
De menționat ca sunt fată.
Nu se poate pune și cu masa sănătoasă din farfurie? Adică fără prafuri

36 răspunsuri:
| Cehoslovacia a răspuns (pentru Pichakchiu):

laughing) tot ce am incercat noi sa iti explicam a fost degeaba? sincer acum, ne iei de prosti si tu esti aia desteapta?

N-ai cum sa ai rata metabolica de 1500, nici daca ai probleme cu glanda tiroida.
eu zic ca undeva pe la 1700-1800 ai, cam asa estimez eu.
scuza-ma ca-ti zic, dar tu vrei sa slabesti mancand cozonac, ciocolata si cine mai stie ce? chiar si in portii mici?
tu poti sa fii slaba pe cantar sa zicem ca ai 50 de kg si nu stiu 60 cm in talie si slabesti a doua saptamana ajungi la 48 si iei 1-2cm in talie, asta ce-ti rezulta tie? ca ai luat grasime, si s-a depus pe andomen.
2k kcal pentru un om normal, nu unul sedentar, si 1000 kcal ale tale e foarte exagerat, daca faci praf sistemul endocrin iti vei dori sa ajungi slaba ca cine atie cum te poti ingrasa, studiaza sistemul endocrin si vrzi.
pe orice produs scrie si glucide din care zahar sau grasimi saturate, alege din alea cat mai curate si grasimi saturate cat mai putine, nu mai zic ca alea trans nu sunt trecute.

Cerul tau este roz, al meu e albastru, alegerea ta sa te minti singura si sa crezi ceea ce-ti convine.
tu vrei sa pastrezi masa musculara si sa transformi grasimea in masa musculara? sa transformi o celula intr-o alta celula, esti desteapta sa nu zic cum esti de fapt ca te superi.
esti tu prea complicata si grea de cap, sa nu zic inapta sa intelegi niste informatii basic. Yandre ti-a dat niste raspunsuri ok, dar n-ai bagat la cap

| Pichakchiu explică (pentru Cehoslovacia):

Pai eu nu mai vreau sa slăbesc. Vreau sa ma mențin.

Asa a zis și nutriționistul meu, sa am la menținere 1600 kcal, pana la 1800. Dar nu știu de unde sa iau aceste calorii.
Mi a zis ca la o gustare sa nu depășesc 150 kcal. Mesele mele sunt bogate și nu ating necesarul caloric.

| Pichakchiu explică (pentru Cehoslovacia):

Asa e. E obositor sa fi complicat.
Mulțumesc oricum.

Iti iei myfitnesspal si-ti monitorizezi kcal.